Λίγο πριν έρθει στον κόσμο o καρπός του έρωτά του, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα είναι γεγονός, μέσα από την οποία μαθαίνουμε ότι το μυστήριο θα τελεστεί στην Πάτρα.

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Η αναγγελία του γάμου τους

 

«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας το γένος Κουτσογιάννη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Πάτρας» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες όσον αφορά την ημερομηνία ή την ακριβή τοποθεσία που θα λάβει χώρα το ευτυχές γεγονός.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λένα Δροσάκη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφος της Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην Λένα Δροσάκη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.