Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/5) η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Μπέτυ Λιβανού.

Η Μπέτυ Λιβανού σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής της ζωής, όπως για την πρώτη της επαφή με τον Φίνο, μέσα από ένα τηλεοπτικό σποτ για τσιγάρα, και το «σοκ» της απότομης φήμης από τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

 

Όπως παραδέχτηκε αρχικά, γενικά αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις:

«Γενικώς με τη δημοσιότητα δεν τα πάω πάρα πολύ καλά. Ίσως γιατί απέκτησα μια ξαφνική δημοσιότητα, έγινα γνωστή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όταν ξεκίνησα. Θυμάμαι ότι από τότε προσπαθούσαμε, το βράδυ που βγαίναμε, να βρούμε ένα μαγαζί που δεν είχε κόσμο. Έγινα λίγο αγοραφοβική».

Η Μπέτυ Λιβανού συνέχισε λέγοντας ότι ακόμα στο σινεμά, στο διάλειμμα, δεν βγαίνει με θάρρος να διασχίσει τον μεσαίο διάδρομο.

Όλα ξεκίνησαν από τη διαφήμιση ενός τσιγάρου, όπως επιβεβαίωσε στον Αρναούτογλου:

«Ο Φίνος με είδε σε ένα τηλεοπτικό σποτ. Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν, θέλετε να έρθετε να κάνετε την πρωταγωνίστρια σε μια ταινία; Απάντησα: “Βεβαίως, άμα με πληρώσετε”. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Κάναμε μια ταινία και μετά ο Φίνος μου έκανε ένα συμβόλαιο».

Την περίοδο της διαφήμισης των τσιγάρων, προτού κάνει καριέρα στον κινηματογράφο, η Μπέτυ Λιβανού εργαζόταν για έναν χρόνο ως μοντέλο:

«Εκεί διαφήμισα πολλά προϊόντα. Έκανα και φωτογραφίσεις και σποτ και επιδείξεις μόδας».

Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο παρελθόν πούλησαν με τον σύζυγό της το αυτοκίνητό τους, για να γυρίσουν την ταινία “Το ταξίδι του μέλιτος”:

«Ήταν ένα από αυτά που φύγανε για να γίνει μια ταινία. Ήταν μια ρομαντική κίνηση που κάναμε. Η ταινία έγινε εκτός Αθηνών. Γυρίστηκε όλη στον Καϊάφα και δεν χρειαζόμασταν μετακινήσεις».

Ακόμη, η ίδια αναφέρθηκε στη μια της κόρη που έγινε ηθοποιός αλλά τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι άλλο: «Η μια ασχολήθηκε αλλά τελικά έγινε χορεύτρια του τάνγκο. Είμαι χαρούμενη. Το αγαπάει πάρα πολύ και από τη στιγμή που αγαπάει αυτό που κάνει, για μένα είναι πολύ σημαντικό. Όταν μου είπε ότι θα γίνει ηθοποιός δεν είπα τίποτα από έξω μου».

Μάλιστα, η Μπέτυ Λιβανού έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο και την κοινή ζωή τους:

«Είμαστε μαζί 50 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχουν μυστικά, ούτε συνταγές. Όλοι με ρωτάνε για συνταγές, δεν υπάρχουν συνταγές. Μαγειρεύω πολύ, μου αρέσει και εκείνος μαγειρεύει. Ο καθένας μόνος του στην κουζίνα, δεν μαγειρεύουμε μαζί, εκεί είναι καταστροφή».