Με αυτά τα ζώδια δεν θα βαρεθείς ποτέ…

 

Κριός

Ξέρεις πολύ καλά πως ο Κριός είναι δυναμικός, θέλει να έχει τον έλεγχο και είναι γενικά από τα πιο ατρόμητα αλλά και λογικά ζώδια. Ε, στο κρεβάτι το μόνο που δεν υπάρχει είναι η λογική. Το Κριάρι είναι έτοιμο να ηγηθεί και επί του κρεβατιού, δοκιμάζοντας τρέλες και νέα παιχνίδια που ξέρει ότι θα εξιτάρουν τόσο το ίδιο όσο και τον παρτενέρ του. Μιλάμε για πάθoς και φωτιά στα σεντόνια!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο φλογερά και seχουαλικά ζώδια. Αυτό αποτυπώνεται και στο κρεβάτι του. Υπάρχει ένταση, πάθoς και δεν είναι λίγες οι φορές που θα βγάλει και τα πιο σαδό-μαζoχιστικά του γούστα αν δει ότι σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν αντιληφθείς ότι θέλει κάτι τέτοιο, μη διστάσεις να το προτείνεις γιατί θα φροντίσει να περάσεις τέλεια. Εξοπλίσου με μπόλικη αντοχή γιατί ένας Σκορπιός μπορεί να σε βγάλει νοκ άουτ στις αντοχές σου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος… Αχ, αυτός ο Υδροχόος! Μπορεί να σε “ανάψει” και να σε κάνει να δοκιμάσεις τα πάντα. Ακόμα και πράγματα που δε φανταζόσουν ποτέ ότι θα έκανες στο seχ. Του αρέσει να πειραματίζεται με νέα πράγματα και όσο πιο εξτριμ, τόσο το καλύτερο. Για τον Υδροχόο το seχ είναι καθαρά seχ και όχι ρομαντισμοί. Τους ρομαντισμούς τους αφήνει για τα ραντεβού σας. Μην σε πειράξει που είναι τόσο ωμός στο κρεβάτι, θα δεις πως θα το απολαύσεις και με το παραπάνω!