Ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση του γνωστού επιχειρηματία.

Η αρχή μιας καριέρας

«Σπούδασα τη δουλειά που έκανα μετέπειτα. Γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα π…ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα… Πήγα στη Βραζιλία, στο Περού… Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Και μπήκα στην περίπτωση», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Το φλερτ με την Μελίνα Μερκούρη

«Στην Αμερική το ’72 πήγα σε ένα κομμωτήριο όπου γνώρισα τη Μελίνα Μερκούρη. Μιλήσαμε, πληθωρική γυναίκα. Της την έπεσα μία μέρα. Με κοίταξε έτσι, και έσπασα τα μούτρα μου. Πόρτα έφαγα δυνατή», αποκάλυψε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Έχω μαζέψει και 15 χρόνια φυλακή»

«Έχω μαζέψει και 15 χρόνια φυλακή… Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Απλά μέσα στη δουλειά αυτή έπαιρνα κι εγώ μία, έδινα κι εγώ άλλη μία… Πρόλαβα και τη δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Με πολλούς… Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική.. τότε ήταν μία τάση οι αντιστασιακοί… δεν ήμουν αντιστασιακός. Έφυγα, ξαναγύρισα, έγινε στην Ελλάδα μία αναδόμηση… πέτυχα κι εγώ, έφτιαξα μια περιουσία…»

Δείτε το στιγμιότυπο