Όταν ένας γάμος φτάσει στο τέλος του, με όποιο τρόπο κι αν έχει γίνει αυτό, πάντα αφήνει πληγές,καθώς είναι δύσκολο να υπάρξει συμβιβασμός με την ιδέα ότι πλέον πορεύεσαι μόνος.

Κάποιοι το ξεπερνούν πιο εύκολα. Κάποιοι άλλοι όμως αργούν να το ξεπεράσουν και κατά συνέπεια να προχωρήσουν παρακάτω. Αυτοί ανήκουν σε πέντε ζώδια:

Ταύρος

Ένα διαζύγιο μπορεί να πληγώσει βαθύτατα έναν Ταύρο και το πιο πιθανό είναι πως θα χρειαστεί να περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μοναξιάς, προτού αρχίσει να βγαίνει ξανά ραντεβού. Κι αυτό αφού προσπαθήσει πρώτα, να επιστρέψει ξανά  στον πρώην του/της.

Καρκίνος

Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για έναν Καρκίνο. Στην περίπτωση που ο σύντροφός του είναι εκείνος που θα πάρει πρώτος την απόφαση να τον εγκαταλείψει, ο Καρκίνος θα πληγωθεί βαθύτατα και θα αργήσει πολύ να ξεπεράσει τον χωρισμό, ακόμη και αν βρισκόταν για πολλά χρόνια σε μία σχέση που δεν τον ικανοποιούσε.

Λέων

Ένα διαζύγιο μπορεί να πλήξει τον μεγάλο εγωισμό ενός Λέοντα, ο οποίος ναι μεν θα πληγωθεί,  όμως, είναι τόσο περήφανος που δεν θα το δείξει.

Αντίθετα θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει στους γύρω του πως ο σύντροφός του/της ήταν η «πηγή» του προβλήματος.

Σκορπιός

Για τους απίστευτα παθιασμένους Σκορπιούς, ένα διαζύγιο ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια την εκδικητική πλευρά του χαρακτήρα τους. Στην περίπτωση που δεν το περιμένουν, η αντίδρασή τους μπορεί να είναι και ακραία.

Θα θυμώσουν και θα καταστρώσουν ολόκληρα σχέδια για το πώς θα πάρουν το αίμα τους πίσω.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες μπορούν να μείνουν πιστοί σε μία σχέση ακόμα κι όταν είναι δυστυχισμένοι ή νιώθουν πως δεν παίρνουν ό,τι θέλουν. Παρόλα αυτά αν το διαζύγιο είναι απόφαση της άλλης πλευράς, τότε ο Ιχθύς θα καταρρακωθεί και θα αργήσει πάρα πολύ να το ξεπεράσει.