Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/5) ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην μοντέλο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα στον κόσμο το 1994.

Απέχοντας από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Παπαδάκης δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κατά καιρούς προτάσεις για την τηλεόραση εξηγώντας γιατί τις απέρριψε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Νίκος Παπαδάκης μίλησε για την σχέση του με τον χρόνο, ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν απέκτησε οικογένεια.

«Τη δημιουργία οικογένειας την έχω σκεφτεί μια φορά μόνο. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Δε με αγχώνει καθόλου. Η διάθεση είναι που μετράει. Η όρεξη που έχεις για τη ζωή. Έχω δει παιδιά 20 χρονών που βαριούνται να κουνηθούν από την καρέκλα. Και φυσικά υπάρχουν άτομα 60, 70,80 χρονών που κάνουν πράγματα για τη ζωή, δεν στματάνε, απασχολούν το μυαλό τους συνεχώς με δημιουργικά πράγματα», είπε ο Νίκος Παπαδάκης.

Όσο για τη δημιουργία οικογένειας, ο Νίκος Παπαδάκης ανέφερε:

«Όταν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια το παράκανα, ήμουν άγαρμπος. Ήταν πολύ μικρό το διάστημα της σχέσης και ήταν μικρό κορίτσι, 23-24 ετών. Της είπα κατευθείαν για παιδί. Και νομίζω ακόμη τρέχει. Δεν ξέρω, μου βγήκε. Δεν έπρεπε και εγώ να το πω. Στενοχωρήθηκα, πέρασα τα διάφορα που περνάνε.

Αυτό ήταν, τέλος. Μια χαρά είμαι. Μετά δε μου ξαναγεννήθηκε ποτέ η επιθυμία. Δεν ξέρω τι έπαθα. Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολο. Έχει πάρα πολλά χρόνια. Τώρα είμαι 49 ετών. Περνάω καλά».

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε σχετικά ο Νίκος Παπαδάκης