Υλικά

 

ψωμί

ελαιόλαδο

σκόρδο

δεντρολίβανο

 

Εκτέλεση

 

  1. Κόψτες μικρές φέτες χτεσινού ψωμιού και αλείψτε τις με ελαιόλαδο, τρίψτε τις με σκόρδο και δεντρολίβανο για να πάρουν άρωμα.
  2. Στη συνέχεια βάλτε τις ολόκληρες ή κόψτε τις σε μικρές μπουκίτσες και βάλτε τις σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο.
  3. Φρυγανίστε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα, μέχρι να ροδίσουν και να φρυγανιστούν.
  4. Αφήστε τις να κρυώσουν τελείως και κλείστε τις σε γυάλινο δοχείο. Νοστιμίζουν τις σαλάτες σας και αποτελούν βάση για μεζέδες.