Δεν είναι όλα συμβατά για αρκετούς λόγους. Ορισμένα από αυτά δε σκέφτονται και τα πιο ευχάριστα πράγματα για το δικό σου ζώδιο.

Καρκίνος για Λέοντα

Δεν τον αντέχω άλλο! Σκέφτεται συνέχεια την «εαυτάρα» του και τίποτα άλλο. Δεν κάνει κινήσεις για να δείξει ότι τον ενδιαφέρω. Δεν του ξαναμιλάω καν!

 

Λέων για Ιχθύ

Αναρωτιέμαι ποιος τον έκανε να νιώθει τόσο άσχημα με τον εαυτό του. Γιατί κλαίει συνέχεια; Γιατί δε μιλάει πολύ; Ποιο είναι το θέμα του; Γκρίνια για τα πάντα!

 

Ιχθύς για Αιγόκερω

Είναι όλο μες στην αναισθησία και την κυνικότητα. Δε με καταλαβαίνει ποτέ. Τον βαρέθηκα! Πάω να κλάψω πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και παράλληλα κάνοντας σενάρια χωρισμού.

 

Αιγόκερως για Τοξότη

Με μιμείται σίγουρα! Δεν έχει καν τον δικό του χαρακτήρα και νομίζει ότι έχει άποψη συνέχεια. Με έχει κουράσει να μου λέει συνέχεια για ταξίδια. Άντε λοιπόν, δρόμο!

 

Τοξότης για Υδροχόο

Τι τον νοιάζει πώς νιώθουν οι άλλοι; Γιατί δουλεύει συνέχεια; Γιατί δεν πάει διακοπές; Γιατί δε χαλαρώνει και είναι συνέχεια σε ένταση; Δεν του ξαναστέλνω.

 

Υδροχόος για Κριό

Δεν αντέχω να τον βλέπω να νομίζει ότι είναι ο καλύτερος. Με ζηλεύει σίγουρα. Νομίζει ότι είναι κάποιος! Δε μπορεί καν να πει ένα «καλημέρα» λόγω δουλειάς. Δε θέλω να του μιλάω καν!

 

Κριός για Σκορπιό

Κουράστηκα να τον βλέπω να παριστάνει ότι έχει τρομερό βάθος στις σκέψεις του. Ποιος είσαι ρε φίλε; Τι παριστάνεις τον ποιητή; Χαλάρωσε, όλη μέρα αράζεις και δεν κάνεις τίποτα

 

Σκορπιός για όλους

Μου φταίτε όλοι. Δε συμπαθώ κανέναν σας. Εκτός αν έχετε αλκοόλ και όρεξη για ξενύχτι. Αν δεν έχετε να μου προσφέρετε κάτι αδιαφορώ για την ύπαρξή σας!