Κι όμως είναι από αυτά τα ζώδια που ξέρουν να τιθασεύουν τόσο το συναίσθημα όσο και τη λογική τους και να συνδυάζουν αυτά τα δύο φέρνοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα στα επαγγελματικά τους.

Καρκίνος

Όσο συναισθηματικός και ευαίσθητος κι αν είναι, ξέρει πώς να χρησιμοποιεί ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά για να πετυχαίνει αυτό που θέλει. Έχει ταλέντο στα ανθρωπιστικά επαγγέλματα, διότι έχει αρκετά υψηλή ενσυναίσθηση και ευαισθητοποίηση προς τον οποιονδήποτε και την οποιαδήποτε τον χρειάζεται.

Θα διαπρέψει δουλεύοντας σε βιβλιοθήκες, σε μουσεία, σε γκαλερί, σε χώρους που είναι σχετικοί με τον χώρο της τέχνης και της επιστήμης (του αρέσει η εξερεύνηση).

 

Λέων

Δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο Λέων από τη λίστα. Η επιμονή του, η φιλοδοξία που έχει για ένα καλύτερο «αύριο» και η αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει, τον κάνει να μην προσκολλάται σε περιττές λεπτομέρειες.

Του αρέσει να εξελίσσεται συνεχώς και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι βρίσκει συνέχεια τρόπους και εναλλακτικές να βελτιώνει τον εαυτό του. Επαγγελματικά θα αναλάβει ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες καθώς επίσης και στον χώρο του ΙΤ και της Πληροφορικής.

 

Υδροχόος

Η ικανότητά του να είναι δίκαιος τον καθιστά συμπαθή σε όλους. Αυτό πρακτικά τον βοηθά να ανελιχθεί περαιτέρω με αποτέλεσμα να μπορεί ο ίδιος να αρπάξει κάθε ευκαιρία.

Είναι πολύ εργατικός και βάζει την καριέρα και τη δουλειά αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα η επιτυχία να είναι εξασφαλισμένη. Είναι εξαιρετικός σε κλάδους που έχουν ανταγωνισμό, όπως η φωτογραφία, η σκηνοθεσία, το θέατρο και ο κινηματογράφος.