Τρία είναι τα πιο άπιστα ζώδια και για αυτό πρέπει να έχεις τον νου σου…

Δίδυμος

Εννοείται πως το περίμενες αυτό! Είναι το ζώδιο που από τη μία θα σε χωρίσει πολύ απότομα και εκεί που δεν το περιμένεις, από την άλλη είναι εκείνο το ζώδιο που θα ευχόσουν να σε είχε χωρίσει, ούτως ώστε να μπορείς να ξέρεις τι έχεις…

Θα σε κερατώσει όταν θα νιώσει βαρεμάρα και θα θέλει να αλλάξει την καθημερινότητά του βρίσκοντας κάτι άλλο και προσωρινό. Δε θα νιώσει άσχημα για την απιστία.

 

Υδροχόος

Είναι το ζώδιο εκείνο που βαριέται και πλήττει πανεύκολα. Αν τον πιέζεις συνέχεια και θες να είστε μονίμως μαζί, θα μπει σε μια διαδικασία να σε αποφεύγει και παράλληλα να κάνει καινούργιες εμπειρίες με άλλα άτομα.

Επειδή είναι αρκετά απελευθερωμένο ζώδιο ναι μεν θα νιώσει ενοχές, από την άλλη όμως πολύ εύκολα θα δικαιολογήσει τον εαυτό του.

 

Κριός

Θα σε κερατώσει αν δει ότι δεν κάνεις κάτι το ιδιαίτερο στην καθημερινότητά σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν δε σε θαυμάζει ή δεν έχει κάποιο κέρδος να πάρει από εσένα, δε βρίσκει τον λόγο να είναι εντελώς αφοσιωμένος και πιστός.

Θα νιώσει άσχημα για την απιστία που έκανε, θα είναι ενδεχομένως με άτομο που θεωρεί φίλη του και θα ξεπεράσει πολύ γρήγορα την όλη κατάσταση.