Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθαρίζει την θέση του για την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αλλά και με την πρώην σύντροφο του Μαρία Καλάβρια.

 

Η σχέση του με την Μαρία Καλάβρια

 

«Έφτασε μια σχέση στο τέλος, είμαστε συνεργάτες με τη Μαρία και πραγματικά έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους και δεν θα ήθελα με τίποτα να την βγάλω από τη ζωή μου».

Τι γίνεται με την Ιωάννα Τούνη;

 

«Όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω πως είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γράφεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα», απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Τι απαντά η πρώην σύντροφος του;

 

«O Δημήτρης είναι ένα νέο παιδί και σαν χαρακτήρας, σε αντίθεση με μένα, που περιμένω να προχωρήσει άμεσα σε μια νέα σχέση και το βρίσκω πολύ φυσιολογικό. Ενώ εγώ που είμαι πιο μεγάλη, πιο συνειδητοποιημένη και έχω περάσει κάποια πράγματα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, σίγουρα δεν θα κάνω την επόμενη κίνηση εύκολα. Για τον Δημήτρη είναι απόλυτα φυσιολογικό, που είναι νέο παιδί, να θέλει να συνεχίσει και να φτιάξει τη ζωή του με κάτι άλλο και θα χαρώ πάρα πολύ. Δεν έχω τέτοια θέματα», είπε η Μαρία Καλάβρια.