Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που εκτιμά και λατρεύει να είναι οι άνθρωποι όπως πραγματικά θέλουν να είναι, δίπλα του. Να είναι ο εαυτός τους εν ολίγοις.

Αλήθειες

Του αρέσει και τον γοητεύει στον υπέρτατο βαθμό, να του λένε την αλήθεια όπως είναι με αποτέλεμα να κολακεύεται και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλει να ξέρει ότι το άτομο που έχει δίπλα του θα είναι αληθινό ως προς αυτά που του λέει.

Δε θέλει με τίποτα να διαπιστώσει ότι είπες κάποιο ψέμα, γιατί αυτό θα τον κάνει να μη σε εμπιστευτεί ποτέ και να κόψει κάθε επικοινωνία μαζί σου.

 

Αμεσότητα

Λατρεύει να του λες τα πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, τη στιγμή που τα νιώθεις, δίχως κάποιο φίλτρο. Θέλει να ξέρει ότι την εκάστοτε ή την τυχαία στιγμή που θα μιλήσετε, θα του παρουσιάσεις τον πραγματικό σου εαυτό και τα εξίσου πραγματικά σου συναισθήματα.

 

Ασφάλεια

Αν μπορείς να του εξασφαλίσεις ότι θα μπορεί να σε εμπιστεύεται και ότι μαζί σου θα κάνει όνειρα όμως χωρίς βιασύνη, τότε ναι είναι σίγουρα στον «δρόμο» του να σε ερωτευτεί.

 

Χιούμορ

Πιο συγκεκριμένα, αγγλοσαξονικό χιούμορ. Του αρέσει το «μαύρο» χιούμορ και ο σαρκασμός, γιατί είναι αρκετά έξυπνος να καταλάβει αστεία που αρχικώς φαίνονται ιδιαζόντως «σοβαροφανή».

 

Ποιοτικός χρόνος

Αυτό σημαίνει να έχει ο καθένας τον δικό του χρόνο και χώρο. Σημαίνει ωστόσο να πηγαίνετε και σε άλλα μέρημ όπως μουσεία, βιβλιοθήκες, θέατρα κλπ. Του αρέσει να περνάτε δημιουργικό χρόνο μαζί, γιατί έτσι δένεται περισσότερο συναισθηματικά.

 

Σεξ

Το σεξ για το ζώδιο αυτό διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο θέμα της σχέσης. Δεν κάνει μόνο σεξ αλλά και έρωτα. Του αρέσει να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στο κρεβάτι. Βλέπει το σεξ ως έναν τρόπο μέσω του οποίου θα σε γνωρίζει ολοένα και περισσότερο.

Παρ΄όλα αυτά δεν είναι το άτομο που θα επιδιώκει να κάνετε σεξ συνέχεια καθόσον το υπόλοιπο διάστημα θα σκέφτεται τα δικά του θέματα, στα οποία οφείλεις να του δίνεις συμβουλές.