Ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουν αυτά τα ζώδια…

Λέων

Ήθελε να είναι single και να «περνάει καλά». Αυτό που δεν περίμενε ωστόσο είναι να ερωτευτεί «κεραυνοβόλα». Θα γνωρίσει κάποια-ον και θα ερωτευτεί όταν θα είναι διακοπές.

Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για την πιθανότητα να μην κρατήσει αρκετά αυτό, καθώς το άτομο που θα ερωτευτεί ενδεχομένως θα είναι από άλλη περιοχή-πόλη.

 

Καρκίνος

Αυτός περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή που θα ένιωθε ξανά συναισθήματα και που θα τον ερωτεύονταν. Θα γνωρίσει κάποιον-α ή στις διακοπές ή όσο θα δουλεύει και θα πηγαίνει πέρα δώθε.

Το σίγουρο είναι πώς για τον Χειμώνα θα έχει μια σίγουρη ζεστή αγκαλιά. Τι άλλο να ζητήσει ένας Καρκίνος άλλωστε. Αυτή η σχέση μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά σοβαρότερη σχέση στο μέλλον (συγκατοίκηση, αρραβώνας κλπ).

 

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο περίμενε να πάει διακοπές από τον περασμένο Χειμώνα. Κι όμως κι αυτός θα ερωτευτεί. Εκεί που είχε προγραμματίσει να βγαίνει, να ξενυχτάει και να κάνει μόνος του ολομόναχος ό,τι θέλει, προκύπτει αυτό…

Θα είναι απροετοίμαστος γιατί αρχικά δε θα είναι έτοιμος να μπει καν σε διαδικασία σχέσης. Τελικά ωστόσο θα …ενδώσει και το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθεί μια καλή και ποιοτική σχέση.