Σου αρέσει το Καλοκαίρι όχι μόνο για τα μπάνια στη θάλασσα αλλά και για πολλούς άλλους sexy λόγους…

Χαλάρωση

Είναι η εποχή που έχεις πιο χαλαρούς ρυθμούς, ειδικά όταν πας διακοπές. Το σεξ το Καλοκαίρι είναι τέλειο γιατί έχεις λιγότερο στρες γενικά, με αποτέλεσμα να μπορείς να έχεις καλύτερες «επιδόσεις».

 

Επιλογές…

Ο κόσμος βγαίνει έξω, βλέπεις τι σου αρέσει και κάνεις κίνηση να γνωρίσεις κάποιον-α. Το σεξ δηλαδή προκύπτει αφού έχει ακολουθήσει μια διαδικασία αρκετά «flirty».

Επίσης έχεις τη διάθεση να κάνεις καινούργιες εμπειρίες και αυτό πρακτικά είναι κάτι το οποίο το βοηθά και ο καιρός. Δεν κλείνεσαι στο σπίτι σου συνέχεια. Βλέπεις κι άλλα πράγματα…

 

Ρομαντισμός

Σεξ και ρομαντισμός είναι ένας τέλειος συνδυασμός ποιοτήτων…Είναι η εποχή που οι άνθρωποι ξενυχτάνε και βγαίνουν περισσότερο. Η εποχή που το φλερτ και ο ρομαντισμός είναι συνεχώς γύρω μας.

Το σεξ που έχει και ρομαντισμό είναι μια ολοκληρωμένη ερωτική πράξη.

 

Καλοπέραση

Τι πιο ωραίο να γυρνάτε από ένα τέλειο μπάνιο στη θάλασσα και να κάνετε σεξ όλο το απόγευμα ή όλο το βράδυ και μετά να ξέρετε ότι θα βγείτε πάλι;

Δεν έχετε το άγχος ότι θα κάνετε σεξ και μετά θα είστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι και θα πάτε νωρίς για ύπνο (μιλάμε για όταν είστε για διακοπές).