Το ότι σε κεράτωσε και αποφάσισες μετά από πολύ δράμα, δάκρυα και κόπο να τον συγχωρέσεις, δε σημαίνει ότι ήταν η σωστή απόφαση…

«Once a cheater, always a cheater»

Είναι σίγουρο ότι και μόνο που σε απάτησε μια φορά, αυτή δε «σβήστηκε» από την ιστορία. Θα είναι για πάντα ο άντρας που σε απάτησε. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό όση αγάπη και να θέλει να σου προσφέρει στο μέλλον.

Δε θα αλλάξει όσα δάκρυα και να έχει ρίξει για αυτό. Δε θα αλλάξει όσο άσχημα και να νιώθει για τον αυτό του. Και ξέρεις γιατί δε θα αλλάξει;

Γιατί την ώρα που έκανε σεξ με τη γκόμενα, ένιωθε μια χαρά. Υποστήριξε εντελώς την επιλογή του. Δε σε σκέφτηκε καν. Δεν τον ένοιαζες καν.

Μη σκέφτεται ούτε εσύ λοιπόν ότι «ο κακομοίρης, το έχει μετανιώσει». Ήξερε πολύ καλά τι έκανε, με ποια έκανε σεξ κλπ. Ήξερε πολύ καλά είτε ότι δε θα το μάθεις ποτέ, άρα ήταν υποχθόνιος, όσο ήξερε ότι και να το μάθεις θα «είναι οκ» με ένα δραματικό δάκρυ….!

 

Θα το ξανακάνει…

Κατά πάσα πιθανότητα μην περιμένεις να αλλάξει σαν άνθρωπος γενικά. Για να το έκανε μία φορά, κατά πάσα πιθανότητα θα το ξανακάνει. Το θέμα είναι εσύ τι άποψη έχεις πάνω σε αυτό το θέμα και πώς το αντιλαμβάνεσαι.

Θεωρείς ότι αν έχει την ευκαιρία δε θα σε ξανα-κερατώσει; Το έκανε τότε που ήξερε περίπου ότι οι επιπτώσεις θα ήταν να χωρίσετε. Τώρα που δεν τον χώρισες, τον συγχώρεσες, θα πάρει «αέρα».

Θα ξέρει ότι μάλλον θα τον δικαιολογήσεις πάλι. Θα εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που του δίνεις, αν όχι άμεσα, στο μέλλον κατά πάσα πιθανότητα.

Σε τελική ανάλυση, γιατί να το πας βάσει πιθανοτήτων; Απλά βρες κάποιον που δε θα σου ήταν άπιστος έτσι κι αλλιώς. Βρες κάποιον που θα σε εκτιμά και θα είναι πλήρως αφοσιωμένος σε εσένα.

Μη ρίχνεις τα «θέλω» σου μόνο και μόνο γιατί δε νομίζεις ότι αξίζεις μια ολοκληρωμένη και αληθινή αγάπη από κάποιον.