Είσαι σε σχέση και ο σύντροφός σου κάνει κάτι που σε ενοχλεί πολύ. Κι αυτό είναι ότι «χάνεται» και εμφανίζεται μέσα στη μέρα ή και σε λίγες μέρες…

Χαρακτήρας

Κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτού του είδους τον τρόπο συμπεριφοράς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλει τον χρόνο του, θέλει να αράξει μόνος του και να μην επικοινωνεί με κανέναν.

Δε σημαίνει ότι δε σε αγαπάει ή ότι δε σε θέλει. Το θέμα είναι βέβαια ότι αυτά τα στοιχεία χαρακτήρα συνήθως αυτοί οι άνθρωποι τα δείχνουν εξ αρχής.

 

Κάτι τον ενόχλησε

Αν είναι κάτι που δεν το κάνει συχνά, αλλά το κάνει αναλόγως τη φάση που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η σχέση σας, τότε πρακτικά ίσως θέλει να πάρει τον χρόνο του και να σκεφτεί ορισμένα πράγματα.

Δε σημαίνει ότι μέσα σε αυτά δεν είσαι και εσύ. Μπορεί να σκέφτεται τι λάθη κάνει ο ίδιος. Αν θέλει όντως αυτή η σχέση να προχωρήσει περαιτέρω ή όχι.

 

Θέλει να χωρίσετε

Στην περίπτωση που στις αρχές βγαίνατε συνέχεια ή έστω συχνά, είχατε μια καθημερινή επικοινωνία σε συγκεκριμένο βαθμό συχνότητας και τώρα αυτή δεν υπάρχει, τότε κάτι άλλο συμβαίνει.

Ίσως σκέφτεται να χωρίσετε, για αυτό απομακρύνεται σταδιακά από εσένα. Για να το καταλάβεις και η ίδια. Να αρχίσεις εν ολίγοις να συνηθίζεις στην ιδέα ότι δε θα συνεχίσετε να είστε μαζί.

 

Σε απατά

Υπάρχει και το σενάριο βέβαια, το οποίο σίγουρα το είχες σκεφτεί πιο πριν και είναι αυτό της απιστίας.

Μπορεί να θέλει να προσαρμόσει το πρόγραμμά του με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να έχει και εσένα και την παράλληλη σχέση ή τη γκόμενα για το περιστασιακό σεξ.

 

Φιλία

Αν βγαίνει έξω με παρέες και δεν πολυ-μιλάει, είναι προφανώς γιατί θέλει να περάσει κάποιον χρόνο με τους φίλους του και μπορεί να συζητάνε και κάτι σοβαρό.

Δε χρειάζεται να του στέλνεις συνέχεια μηνύματα για να σου απαντήσει.