Το ζώδιο αυτό θα είναι εκείνο που θα υπερ-αναλύει τα πάντα και δε θα αφήσει κάποιον να ολοκληρώσει αυτό που λέει, επειδή έχει ενισχυμένο εγωισμό.

Χαρακτηριστικά

Αν όλοι κοιτάνε πώς θα κάνουν εντύπωση στους άλλους, ο Παρθένος αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην επιθυμία του να αρέσει και στην ανάγκη του να περάσει κατά το δυνατόν απαρατήρητος.

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, πιθανόν να υποτιμάς συχνά τον εαυτό σου, μεγενθύνοντας τα μικρά σου ελαττώματα και μειώνοντας χαρίσματα που είναι ολοφάνερα στα μάτια των άλλων.

Στους περισσότερους Παρθένους η φύση έχει χαρίσει πρόσωπα με ισορροπημένα χαρακτηριστικά, αρμονικά σώματα και μια έμφυτη αίσθηση του μέτρου και της καλαισθησίας, που τους βοηθά να ντύνονται ιδιαίτερα κομψά, παρουσιάζοντας μια εικόνα που είναι ευχάριστη για τον περισσότερο κόσμο.

Αλλά εσύ θα «κολλήσεις» στην καμπουρίτσα της μύτης σου, στα μαλλιά που έχουν ψιλοαραιώσει και σε διάφορα άλλα, απαρατήρητα ή ασήμαντα για τους άλλους χαρακτηριστικά. Λες και όλοι δεν έχουν άλλη δουλειά παρά να σε εξετάζουν με το μικροσκόπιο. Χαλάρωσε!

Όταν κάνει σχέση είναι πιστός και βρίσκεται σε μια διαδικασία να κάνει το άτομο με το οποίο είναι μαζί, να νιώθει πολύ άνετα. Παρ’ όλα αυτά θα κρύψει τη ζήλια του για να μη φανεί ότι είναι «κολλημένος» μαζί σου.