Η τραγουδίστρια, Εβελίνα Νικόλιζα, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα το βάρος της αυξήθηκε κατά 45 κιλά!

«Παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ»

«Είμαστε εδώ σε ένα βίντεο το οποίο έχει τίτλο «Πώς ξαναπήρα 35 κιλά». Και η αλήθεια είναι πως δεν πήρα 35 κιλά, πήρα 45. Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω. Παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

View this post on Instagram

Ξέρω ότι αυτές οι μέρες είναι πρωτόγνωρα περίεργες για όλους μας αλλά ξέρω και ότι πάντα μέσα από τις δυσκολίες ανθίζει η δημιουργικότητα! Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μένοντας ασφαλείς, περνώντας περισσότερο χρόνο στο σπίτι, και η @always.greece με προκάλεσε να σας τα δειξω μέσα από ένα video στο κανάλι της στο YouTube! Περιμένω στα σχολια💓" @always.greece  #AlwaysAtHome #AlwaysGreece #staysafe #balcony #view

A post shared by 𝔼𝕧𝕖𝕝𝕚𝕟𝕒 ℕ𝕚𝕜𝕠𝕝𝕚𝕫𝕒 (@evelina_nikoliza) on

«Φταίει πως είναι μία νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή»

«Παρόλα αυτά δεν φταίει αυτό που έχω παχύνει. Φταίει πως είναι μία νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή, ότι κάποιες φορές όταν είμαι πολύ κουρασμένη, όταν έχω κάνει κάτι δύσκολο, ή όταν έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα θεόστραβη, ότι κάπως μου αξίζει να φάω και ότι είναι η επιβράβευσή μου.

Οπότε έχω πάρει πολλά κιλά επιβράβευσης, γιατί για κάποιο λόγο θεώρησα πως το αξίζω να φάω. Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά, γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα. Κάθε φορά που λέω πως Δευτέρα θα ξεκινήσω τη διατροφή, την Κυριακή το βράδυ θα ξεκοιλιαστώ! Θα φάω και τα τραπεζομάντιλα! Δηλαδή λέω ότι είναι η τελευταία μέρα που τρώω ό,τι θέλω, οπότε ας πάρω μία σκεπαστή και ένα παγωτό. Και μετά πατατάκια…», αναφέρει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε το βίντεο