Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Τζένιφερ Λόπεζ, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο της showbiz.

Με αναλογίες που θα ζήλευαν και 20χρονες η 50χρονη λατίνα σταρ μπορεί να φαίνεται πως ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει κατά ένα μαγικό τρόπο, ωστόσο στην πραγματικότητα η ίδια γυμνάζεται πολύ και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

 

Οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά αποτυπώνουν τόσο τον κόπο που η Λόπεζ καταβάλλει στην προσωπική της προπόνηση, όσο και τους «καρπούς» που απολαμβάνει.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της η εκρηκτική τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ σέξι φωτογραφία, που τους έκανε όλους να παραμιλούν.

Η JLo έβγαλε μία mirror selfie φορώντας αθλητικό ροζ μπουστάκι και κολάν αναδεικνύοντας τις καμπύλες και το γυμνασμένο και σέξι σώμα της.

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes και πάρα πολλά κολακευτικά σχόλια από διάσημους, συναδέλφους της, αλλά και θαυμαστές της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ που έριξε το Instagram: