Ποιος είναι αυτός, μικρός ή μεγάλος, που μπορεί να αντισταθεί σε μια καλή ιστορία για την αιώνια μάχη του καλού με το κακό; Μια τέτοια περίπτωση είναι το Gormiti, η παιδική σειρά της Nickelodeon που αγαπήθηκε από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας των εντυπωσιακών σκηνών αλλά και των δυνατών μηνυμάτων της. Τα μικρά μας μπορούν να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες των Gormiti, αλλά και έναν μεγάλο κατάλογο δημοφιλών παιδικών σειρών και ταινιών στο Vodafone TV, όπου και αν βρίσκονται. Φτάνει να… έχουν τελειώσει τα μαθήματά τους.

Το κακό επιστρέφει στο νησί του Gorm

Πολλά χρόνια πριν, το νησί του Gorm αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει έναν τρομερό εχθρό: Τους Darkans. Οι κάτοικοί του, οι Gormiti, ενώθηκαν και με την καθοδήγηση των ισχυρών αρχόντων τους παρατάχθηκαν απέναντι στην απειλή. Και τα κατάφεραν: Το τέλος του πολέμου τους βρήκε στη θέση του νικητή. Η μάχη έμεινε στην ιστορία τυλιγμένη με τον αέρα του θρύλου, και το μόνο πράγμα που έμεινε να τη θυμίζει είναι ο Πύργος ενός αρχαίου φρουρίου των Gormiti.

Όμως, μοιραία, τα πράγματα θα πάψουν να είναι γαλήνια. Η εκπλήρωση μιας προφητείας φέρνει τέσσερις νέους ήρωες – τους Rifff, Ikor, Trek και Eron – μπροστά στην παλιά απειλή. Οι Darkans έχουν επιστρέψει, και η μόνη ελπίδα του Gorm είναι οι ήρωες να μάθουν να χρησιμοποιούν τους Elemental Bracers για να καλέσουν τον θρυλικό Gormiti. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να απελευθερώσουν την πραγματική τους δύναμη που είναι ικανή να σώσει τον κόσμο.

Μέχρι να φτάσουν στην τελική αναμέτρηση με το Κακό, οι ήρωές μας περνούν από αμέτρητες περιπέτειες. Μάχες, μαγικά πετράδια, σύμμαχοι και εχθροί κάνουν κάθε επεισόδιο πιο συναρπαστικό από το προηγούμενο – και αφήνουν τα μικρά μας να ανυπομονούν για το επόμενο.

Ένα μενού περιεχομένου στα μέτρα τους

Εκτός από τις περιπέτειες των Gormiti, μέσα από το ειδικό μενού για παιδιά του Vodafone TV, το Vodafone TV Kids, τα παιδιά μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 3000 επεισόδια από αγαπημένες σειρές για παιδιά, αγαπημένα παιδικά κανάλια, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπλήξεις. Στον κατάλογο παιδικών ταινιών και σειρών του Vodafone TV πρωταγωνιστούν ορισμένες από τις πιο αγαπητές και προσεγμένες δουλειές των τελευταίων χρόνων, όπως τα Kung Fu Panda, Paw Patrol, PJ Masks, Μπομπ Σφουγγαράκης, Μπομπ ο Μάστορας, Χελωνονιντζάκια και δεκάδες άλλοι δημοφιλείς τίτλοι. Σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο γονικό έλεγχο, μπορούμε να είμαστε πάντα σίγουροι ότι τα μικρά μας απολαμβάνουν περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους, αλλά και για τις ανάγκες τους σε ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Παράλληλα, οι… συχνά παραμελημένοι ενήλικες, μπορούμε να απολαύσουμε αποκλειστικά στο Vodafone TV έναν μεγάλο κατάλογο από πρεμιέρες αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Εκεί θα βρούμε και ανατρεπτικά ντοκιμαντέρ, αλλά και ολοκαίνουργιες σειρές on demand. Και, φυσικά, από τον Φεβρουάριο μπορούμε να παρακολουθήσουμε και όλες τις αγαπημένες μας παλιές και νέες σειρές και ταινίες της HBO, αφού το Vodafone TV έγινε το «Σπίτι της HBO στην Ελλάδα».

Μάθετε περισσότερα για τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ