Η Κάτια Ζυγούλη έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αγάπη της για τα παιδιά και το GNTM

«Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο»

«Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα άλλα αλήθεια σου λέω. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, «έβρεχε” παιδιά.

Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα, ήρθε από μόνη της. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος.

Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω» τόνισε η Κάτια Ζυγούλη.

«Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο.»

«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

«Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”, και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε τι είπε για το GNTM