Τα τα τρία ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούλιο είναι τα εξής

ΚΡΙΟΣ:  Μας έπιασε… λάστιχο

Πάνω που είχες πάρει φόρα με τον Άρη στο ζώδιό σου και ήσουν έτοιμος να κάνεις ντου από παντού, σκάει μύτη η Πανσέληνος-έκλειψη στον Αιγόκερωστις 5/7, και σου έρχεται να βαρέσεις το κεφάλι στον τοίχο…. Μπάχαλο στα επαγγελματικά σου, εντάσεις, τσακωμοί, ρήξεις και αλλαγές, που σε ξεπερνούν και δε θα μπορείς εύκολα να τις συνηθίσεις, σε κάνουν να θέλεις να αρχίσεις τα χαστούκια και τα βρισίδια.

Απέναντί σου, θα βρεθούν αφεντικά, ανταγωνιστές, αντίπαλοι, ξεχασμένοι εχθροί και αντίζηλοι και εκεί ή θα κάνεις γιούργια ή θα πεις αντίο. Πρόσθεσε και τη Νέα Σελήνη και πάλι στον Καρκίνο, στις 20/7 που θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω (ναι καλά άκουσες, γύρισε πίσω…) και έχεις ένα ωραιότατο… πολεμικό κλίμα και μέσα στο σπίτι σου,εκτός αν το μετατρέψεις σε γιαπί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρίξε τα δόντια σου

Ο Ιούλιος δε θα είναι και ο πιο εύκολος μήνας για σένα, και δε φταίει μόνο το ότι έχεις μια Πανσέληνο-έκλειψη στο ζώδιό σου, στις 5/7 αλλά και το ότι μέχρι τις 12/7 ο Ερμής θα είναι ανάποδος. Αν δεν βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο και δεν τελειώσεις με τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου μια και καλή, να ξέρεις ότι θα έχεις μεγαλύτερα προβλήματα ή θα στα δημιουργήσει η άλλη πλευρά. Εξελίξεις πάντως θα υπάρχουν, αλλά δε θα σε ευχαριστήσουν, αντίθετα θα κάνουν τη ζωή σου πιο δύσκολη. Από την άλλη, ο Άρης στον Κριό ανάβει φωτιές στο σπίτι σου, κυρίως μεταφορικά (αλλά πρόσεξε κιόλας μη γίνει και μεταφορικά).

Οι καβγάδες στην οικογένεια θεωρούνται δεδομένοι, το αντάρτικο επίσης, όπως και οι παρεμβάσεις στη ζωή σου κι αν δεν τρίξεις τα δόντια και δε βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, θα σε πάρει φαλάγγι. Πρόσθεσε και μια ακόμα Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 20, που θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου (ε, είπαμε επιστρέφει σε σένα στις 2/7)που θα σε γεμίζει με εξτρά ευθύνες και υποχρεώσεις ή προβλήματα με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου και έδεσε το γλυκό.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμαχώμενα πυρά

Σε σχέσεις και συνεργασίες θα φας «το ξύλο της αρκούδας», όχι μόνο τον Ιούλιο, αλλά για αρκετό καιρό, εξ αιτίας του Άρη στον Κριό που έχει σκοπό να μείνει απέναντί σου για αρκετούς μήνες. Θα σε κάνει σάκο του μποξ και σύντροφος ή συνεργάτες θα σου επιτίθενται για ασήμαντο λόγο, ενώ θα πέφτουν στον δρόμο σου οι πιο εριστικοί ή ανυπόμονοι χαρακτήρες, οπότε δύσκολο δε θα είναι να κάνεις, αλλά να κρατήσεις δεσμό. Καβγάδες ολκής, θα κάνουν το γυαλί να ραγίσει και ο οριστικός χωρισμός είναι μάλλον αναπόφευκτος.

Από την άλλη, έχεις και την Πανσέληνο-έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 5/7, που φέρνει (ή ξαναφέρνει στην επιφάνεια) προβλήματα με το σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και τα επαγγελματικά σου, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 20/7 που έχει και τον Κρόνο στον Αιγόκερω απέναντί της, για να στα ξανακάνει μαντάρα.