Ο Διονύσης Πρώιος, ο ερασιτέχνης που έκλεψε φέτος την παράσταση στο «MasterChef» είναι και πάλι ζευγάρι με την Βραζιλιάνα πρώην σύντροφό του, Μαρία Εμμανουέλα.

«Πριν μπω στο παιχνίδι είχα σχέση 3 χρόνια. Νομίζω ψιλοχωρίσαμε, δεν ξέρω. Εμμανουέλα είσαι καλά; Είσαι μαζί μου δεν είσαι; Δεν ξέρω…», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Η αρχή της γνωριμίας

«Γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία. Είχε έρθει να ανοίξει ένα bar-restaurant. Δεν τον γνώριζα και πήγα να ζητήσω δουλειά. Μου είπε πως όταν με είδε με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μου έλεγε ότι του αρέσω πολύ. Εγώ του έλεγα “δε ξέρω είσαι το αφεντικό μου, είναι περίεργο, μην το κάνεις αυτό”.

Toν ερωτεύτηκα πριν ακόμη τον φιλήσω. Επειδή μιλούσαμε κάθε μέρα είχαμε πολλά κοινά. Είχε χάσει τον γιο του και εγώ είχα χάσει τον πρώην σύντροφό μου που ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Ήμασταν και οι δύο λυπημένοι και μετά από αυτό γίναμε ζευγάρι», είχε δηλώσει η σύντροφος του.

Μετά την αποχώρησή του από το  «MasterChef», ο 54χρονος Διονύσης επέστρεψε στην καθημερινότητά του πολύ πιο πλούσιος σε εικόνες και εμπειρίες.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, τον εντόπισε στο νέο του εστιατόριο στου Ψυρρή αγκαλιά με την σύντροφό του, αποδεικνύοντας πως οι δυο τους είναι ξανά μαζί.