Η CYBEX καινοτομεί για μια ακόμη φορά, παρουσιάζοντας το νέο EEZY S TWIST+2, με κάθισμα που περιστρέφεται 360°. Ευέλικτο και συμπαγές, το EEZY S TWIST+2, είναι ιδανικό τόσο για τη ζωή στην πόλη όσο και για τα ταξίδια με το μωρό. Οι βόλτες σε στενά σοκάκια, πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό και πολύβοους δρόμους θα μοιάζουν..παιχνιδάκι.

Θέση με φορά προς τα πίσω ή προς τα εμπρός 

Χάρη σε μια νέα επαναστατική τεχνολογία της CYBEX, το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί κατά 360° μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με το ένα μόνο χέρι και χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθεί από το σκελετό του καροτσιού. Έτσι το παιδί, μπορεί να καθίσει σε θέση με φορά προς τον γονέα, ώστε να νοιώθει ασφαλές και προστατευμένο κοιτώντας τη μαμά ή το μπαμπά είτε με φορά προς τα έξω, πράγμα που του δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψει τον κόσμο παρατηρώντας τις εικόνες και τους ήχους γύρω του. Οι γονείς έχουν την ελευθερία να αλλάξουν εύκολα τη θέση, όποτε εκείνοι κρίνουν ότι είναι σκόπιμο με πολύ εύκολο τρόπο!

1 Καρότσι- 4 Επιλογές 

Αποτελεί Σύστημα Μεταφοράς 4 σε 1, έτσι οι γονείς να το μετατρέψουν εύκολα και γρήγορα, ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία του παιδιού. Στο σκελετό του καροτσιού, μπορεί να τοποθετηθεί εκτός από την βασική θέση, οποιοδήποτε βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX, το πορτ μπεμπέ Cot S ή το άνετο Cocoon S κι έτσι το EEZY S TWIST+2 είναι έτοιμο για κάθε περίσταση.

Επιπλέον, το EEZY S TWIST+2 διπλώνει σε ένα μικρό, αυτοστηριζόμενο πακέτο, ώστε να μπορεί να αποθηκεύεται εύκολα. Το συμπαγές κλείσιμο με το ένα χέρι καθιστά αυτό το καρότσι, ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο, το τρένο ή το αεροπλάνο.

Ευκολία και άνεση σε ποικίλα εδάφη 

Οι μεγάλοι μπροστινοί τροχοί και η ανάρτηση που αυτοί διαθέτουν, το καθιστούν κατάλληλο για ανεμπόδιστες μετακινήσεις για τους γονείς και ανενόχλητους ύπνους για το παιδί.

 

 

Η εργονομία σε πρώτο πλάνο 

Η πλάτη και το ενσωματωμένο υποπόδιο του μπορούν να ρυθμιστούν σε εντελώς οριζόντια θέση, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για μωρά από 0 μηνών. Η XXL αντιηλιακή κουκούλα αποτελείται από προστατευτικό υλικό με UPF50+, ενώ διαθέτει παραθυράκι με ύφασμα mesh για άνετη κυκλοφορία του αέρα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Το EEZY S TWIST+2 διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα!

Το CYBEX EEZY S TWIST+2 είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα βρεφικών ειδών

 

 

Μάθετε περισσότερα: https://cybex-online.com/el-gr/strollers/eezy-s-twist-plus-2

 

Περισσότερες πληροφορίες για την CYBEX 

Επίσημο website: https://cybex-online.com/el-gr

Instagram: https://www.instagram.com/cybex_global/

Facebook: https://www.facebook.com/cybexGR/