Ο ερχομός ενός παιδιού είναι αναμφισβήτητα μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι νέοι γονείς πρέπει να διευθετήσουν δεκάδες θέματα πριν γυρίσουν σπίτι με το νέο μέλος αγκαλιά. Το παιδικό δωμάτιο είναι σίγουρα ένα από αυτά, αφού εκτός από πολύ σκέψη έχει και πολλά έξοδα.

Η Vechro, το σκέφτηκε πριν από εσάς για εσάς! Και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που στόχο έχει να βοηθήσει τους νέους γονείς στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα, χαρίζοντας τα χρώματα της επιλογής τους και το βάψιμο του παιδικού δωματίου σε 5 τυχερά ζευγάρια.

Εξάλλου, τα προϊόντα της Vechro και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, τα καθιστούν κατάλληλα για το βάψιμο του παιδικού δωματίου. Για παράδειγμα, το Smaltoplast Silk, ειναι το μόνο Βραβευμένο και Πιστοποιημένο Οικολογικό – Υποαλλεργικό – Αντιμικροβιακό & Αντιμυκητιακό προϊόν. Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους και κατάλληλο για ανθρώπους με αλλεργίες, άσθμα ή άλλους «ευαίσθητους» οργανισμούς, όπως το μωράκι σας, καθώς είναι πιστοποιημένο για την υποαλλεργική του δράση (Allergy UK Award). Επιπλέον, το Smaltoplast Silk είναι άοσμο, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε εσείς ή το μωρό σας, στο φρεσκοβαμμένο δωμάτιο, ακόμα και από το πρώτο βράδυ αφού έχει καταταχτεί στην ανώτερη κλάση Α+ σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία  για τις εκπομπές ΠΟΕ, συνεισφέροντας στην καλή ποιότητα εσωτερικού αέρα!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό αλλά και για να ανακαλύψετε έξυπνα tips, επισκεφτείτε το vechrobabyroomboom.gr και τα υπόλοιπα… αφήστε τα πάνω μας!