Ο γνωστός φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, ρωτήθηκε αν είναι όντως μαζί με την Φωτεινή Ψυχίδου μετά από την φωτογραφία που εκείνη ανέβασε στα social media

«Μια ψυχή ήρθε και μου συμπαραστάθηκε και την ευχαριστώ»

Είχα ένα θέμα με το γόνατό μου κι έκανα εγχείρηση. Είχα στο πλάι μου πάρα πολύ καλό κόσμο που ερχόταν στο νοσοκομείο και με έβλεπε, μου συμπαραστάθηκε και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Και ακόμα μια ψυχή που ήρθε και μου συμπαραστάθηκε και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

 Ο Σπύρος Πώρος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τη σχέση τους, ειδικά μετά την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Φωτεινή Ψυχίδου.

«Αυτό…»

 

«Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ξέρω τι λένε για μένα. Είμαι υπερήφανος για την κόρη μου που σπουδάζει, αλλά δεν συμφωνώ να γίνει μοντέλο. Στο μόντελινγκ πρέπει να έχεις πολύ καλούς συμβούλους για να σε προστατεύουν. Είναι πολύ εύκολο να γίνεις ματαιόδοξος και να μπεις σε περιπέτειες.

Στο My Style Rocks δεν πήγα γιατί τους έκανε καλύτερα ο Λάκης Γαβαλάς. Την Ζενεβιέβ την ξέρω, αλλά όχι σαν στυλίστρια, την ξέρω από μικρούλα, απ’ έξω, από τα κλαμπ, όταν ερχόμουν διακοπές…», είπε ο Σπύρος Πώρος.

Δείτε τι είπε