Αυτά τα τρία ζώδια μπορούν να σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα και θα σου πούνε πάντα την αλήθεια

 

Υδροχόος

Αν ξέραμε το ζώδιο της Βασίλισσας του Χιονιού των παραμυθιών μάλλον θα ήταν Υδροχόος. Ναι οι Υδροχόοι είναι πρώτοι στη λίστα των ψυχρών ζωδίων και θα το έχουν διαπιστώσει ήδη αφού η κατηγορία που συχνότερα ακούν από τους συντρόφους τους είναι η αδιαφορία. Ακόμα και αν απιστήσει κανείς σε βάρος τους, αν τους χωρίσει πάνω στον πρώτο καιρό του έρωτά τους, αυτοί θα το αντιμετωπίσουν με μία ψυχρότητα. Είναι αυτό το υπέροχο cool του χαρακτήρα τους όμως που τους κάνει ξεχωριστούς στα μάτια όλων μας. Δεν είναι ότι δεν νιώθουν, απλά τα νιώθουν όλα από απόσταση κυρίως επειδή το μυαλό τους είναι σχεδόν μόνιμα κάπου αλλού.

 

Λέων

Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού δεν «χαρίζει κάστανο» σε κανέναν. Είναι ειλικρινής και θα σε βάλει στην θέση σου. Θα είναι τόσο απότομος κάποιες φορές εκφράζοντας την γνώμη του, που κι εσύ θα απορείς πώς μπόρεσε να ξεχάσει την «βασιλική καταγωγή» και την ανατροφή του. Έχεις ανάγκη τέτοιους φίλους όμως. Πίστεψέ μας…

 

Αιγόκερως

Χλιαρός προς κρύος ο Αιγόκερως είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος της λίστας. Κι αυτό όχι γιατί δεν έχει συναίσθημα αλλά επειδή κολλάει τόσο πολύ στο πρέπει που όταν αυτό αντιτάσσεται στους προσωπικούς του κανόνες ηθικής και συνοχής του σύμπαντός του, προτιμά να μην το ακολουθήσει. Ο Αιγόκερως, που συχνά κατηγορείται ότι υπολογίζει πρώτα και κύρια το συμφέρον του, κάποια στιγμή στη ζωή του θα αποφασίσει να ακολουθήσει την καρδιά, είναι τέτοια η ροπή του και γι’ αυτό και βρίσκεται στην τελευταία θέση της λίστας. Αλλά καθώς δεν κατέχει το άθλημα του συναισθήματος το πιθανότερο είναι να φάει τα μούτρα του και από τότε να ορκιστεί αιώνια υποταγή στη φίλη του την τετράγωνη λογική.