Η Ζόζεφιν διέγραψε τα πάντα από το Instagram και αποκαλύπτει το λόγο.

«Το 2020 εμένα με βοήθησε γιατί έβαλα κάτω κάποια πράγματα, αναθεώρησα πράγματα και με έκανε να νιώθω πιο δυνατή από ποτέ».

«Μέσα στην καραντίνα διέγραψα όλες μου τις φωτογραφίες από το Instagram. Μου την έδωσε! Είναι αυτό που λέμε, βαρέθηκα ρε παιδί μου, τα έσβησα όλα και έμεινα με 25 φωτογραφίες» πρόσθεσε, επίσης, η Ζόζεφιν. «Ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή. Ήθελα να δείξω στον κόσμο κάτι καινούργιο».

«Σίγουρα δεν κάνω influencing πάνω σε κάτι στα social media. Θέλω να τα χρησιμοποιώ για να αναδείξω τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Θέλω πιο πολύ fun πράγματα γιατί με έχει κουράσει λίγο… τσαντούλα, ρουχαλάκι! Το κάναμε πιο παλιά και ο κόσμος πια ξέρει τι να αγοράσει» συμπλήρωσε η  Ζόζεφιν.

«Βαρέθηκα να είμαι στο κινητό, να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι, το κουτσομπολιό αυτό…»

«Δεν είναι σημαντικό πια. Έσβησα όλες τις φωτογραφίες μου, από 1000 και κάτι έχουν μείνει 80. Βαρέθηκα. Βαρέθηκα να είμαι στο κινητό, να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι, το κουτσομπολιό αυτό… Κουράστηκα! Μου έπαιρνε πολύ χρόνο από τη ζωή μου. Θα ανεβάσω τη φωτογραφία μου και αφήνω το κινητό μετά. Μόνο δουλειά ανεβάζω. Τα live μου, το μαγαζί, το look μου. Προσωπική ζωή όχι! Γιατί να ξέρει ο άλλος τι κάνω στο σπίτι μου; Το κάνουν όλοι πια! Όλοι γίνανε μοντέλα, bloggers. Ευτυχώς πάει καλά η δουλειά μου που δεν χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα από το να ανεβάσω μια φωτογραφία κάθε μήνα. Τις έσβησα γιατί δεν ήθελα να βλέπουν τον εαυτό μου με μαγιό! Μπορεί να έχω μία πια, αλλά μου την έσπαγε. Την έβλεπα και έλεγα γιατί να υπάρχει αυτή η φωτογραφία στο προφίλ μου;», είχε πει μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της η Ζόζεφιν.