Η δημοφιλής τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τον Γολγοθά που ανεβαίνει η ίδια και η οικογένεια της.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται στο χώρο της μουσικής τα τελευταία 30 χρόνια μίλησε για τις δύο κόρες της και την 8χρονη εγγονή της Χαρούλα, που αντιμετωπίζει ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο, ενώ οι γιατροί δεν έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση.

 

-Ενώ βρίσκεσαι πολλά χρόνια στο χώρο, με το σόου, έγινε ευρέως γνωστή, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια σου.

Είμαι 30 χρόνια στο χώρο, από παιδάκι…Έχω περάσει εύκολα και δύσκολα, να πω ότι είμαι στον αφρό; Έκανα δύο παιδιά στα 17 μου και δούλευα, γι αυτόν το λόγο δεν ήμουν κοντά τους, όπως θα ήθελα. Η μεγάλη μου κόρη είναι 28 χρόνων και η μικρή στα 26. Τώρα έχω και τη Χαρούλα μου, την εγγονή μου. Δούλευα σε πανηγύρια, που δεν είναι πίστα να φύγεις από το σπίτι 9:00 το βράδυ και να γυρίσεις στις 3:00.Το πανηγύρι έχει αποστάσεις και πολλές ώρες. Ο κόσμος είναι πιο κοντά με τους καλλιτέχνες στο πανηγύρι.

-Νέα σε ηλικία, έχοντας δύο παιδιά, μ’ ένα τέτοιο επάγγελμα, πώς τα κατάφερνες;

Τα κατάφερνα, υπήρχαν οι γιαγιάδες, άφηνα τα παιδιά για να πάω στη δουλειά, γύριζα τα έπαιρνα, μαγείρευα, καθάριζα… Είμαι καθαρά πατροπαράδοτη γυναίκα.

-Μάθαμε πολλές πληροφορίες για σένα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς το Just the 2 of Us σ’ έφερε αντιμέτωπη με πολλές ερωτήσεις για τα προσωπικά σου, με ιστορίες της ζωής σου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είπα ότι είμαι η νονά του Γιαννάκη, που είναι ο γιος του άντρα μου, ότι έχω δύο κόρες… Γι’ αυτόν το λόγο απέφευγα να πάω στο σόου. Απέφευγα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή…

-Το έκανες, όμως… Γιατί;

Ναι, το έκανα, μ’ έπιασε η ευαισθησία μου, είπα για τον Γιαννάκη μου, γιατί τον λατρεύω, είπα για την εγγονή μου, που είναι παιδί μου…

-Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

-Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι.

Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.