Δεύτερο παιδί για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κόρη τους.
14 Ιουλίου 2020 | 11:45

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Λευτέρης Πετρούνιας και Αγγελική Μιλλούση, καθώς το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Λίγους μήνες μετά από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κόρη τους.

«Ίδιο μέρος,διπλή χαρά…ναι είμαι έγκυος ξανά», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση. Στη φωτογραφία ο Λευτέρης Πετρούνιας απεικονίζεται να φιλά την κοιλιά της συζύγου του, ενώ και οι δύο φαίνονται να ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

 

Στη φωτογραφία εμφανίζεται η  ελληνίδα αθλήτρια έγκυος, να κρατά το πρώτο παιδάκι που έχει αποκτήσει με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Με θέα ένα όμορφο τοπίο στην Τήνο, ο Ολυμπιονίκης φιλά την κοιλιά της Βασιλικής Μιλλούση, η οποία θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Η φωτογραφία με την οποία οι δυο του γνωστοποίησαν τη χαρμόσυνη είδηση της νέας εγκυμοσύνης, είναι παρόμοια μ’ αυτή της ανακοίνωσης του πρώτου τους παιδιού.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα από την ενασχόλησή τους με την γυμναστική, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του, με τον ερχομό της κόρης τους.

«Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος» έχει δηλώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας για τη σχέση του με την Βασιλική Μιλλούση.

«Αυτό που μου αρέσει στη Βασιλική είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Θεωρώ ότι ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό και την καριέρα της τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να εκτοξεύεται. Στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό», έχει δηλώσει ο χρυσός Ολυμπιονίκης για τη σύζυγό του.

Από τη μεριά της η Βασιλική Μιλλούση έχει παραδεχτεί: «Ο Λευτέρης έχει αντίλογο για όλα. Είναι ισχυρογνώμων και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι. Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα σε αυτόν, το πείσμα του, τον δυναμισμό του και το ότι είναι υπεραισιόδοξος».

Πρόσφατα Άρθρα
Sienna Miller: Η μητρότητα σε όλες τις φάσεις της ζωής 5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Υπερήφανη μαμά η Ελένη Μενεγάκη: Στην ορκωμοσία του γιου της με όλη την οικογένεια 4 Δεκεμβρίου 2025, 11:05
Μάιλι Σάιρους: Δείχνει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι του αρραβώνα της 3 Δεκεμβρίου 2025, 11:53
Bradley Cooper και Irina Shayk: Πώς μεγαλώνουν την κόρη τους 3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τρυφερός μπαμπάς ο Ryan Reynolds: Υιοθετεί το soft parenting 2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πολ Γουόκερ: Η κόρη του τον τιμά με ένα συγκινητικό μήνυμα 1 Δεκεμβρίου 2025, 19:39
Η Jessie J «λύγισε» στη σκηνή: Τα δάκρυα και η εξομολόγηση για την αποβολή 1 Δεκεμβρίου 2025, 10:00
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε γιορτινή διάθεση στολίζει με τα παιδιά της 1 Δεκεμβρίου 2025, 09:53
Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον θάνατο του 19χρονου γιου της 1 Δεκεμβρίου 2025, 09:29
Κέιτι Πέρι-Τζάστιν Τριντό: Η σχέση τους θα περάσει το τεστ των γιορτών; 21 Νοεμβρίου 2025, 19:25
Ο Γιάννης Σμαραγδής για την απώλεια της συζύγου του 19 Νοεμβρίου 2025, 16:06
Ερριέτα Μανούρη: Η Άσπα περνά επιλόχειο κατάθλιψη στη σειρά «Μια νύχτα μόνο» 17 Νοεμβρίου 2025, 14:05
Γκουίνεθ Πάλτροου: «Όταν είμαι με τα παιδιά μου, τα θετά μου παιδιά και τον σύζυγό μου, νιώθω το σώμα μου να ηρεμεί» 17 Νοεμβρίου 2025, 13:52
Ελένη Φουρέιρα: Κάνει πατίνι με τον γιο της Ερμή και το απολαμβάνει 16 Νοεμβρίου 2025, 15:14
Λευτέρης Πετρούνιας: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης του Σοφίας 16 Νοεμβρίου 2025, 12:11
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version