Περίπου ένας μήνας μένει μέχρι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Οι δυο τους διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους και αδημονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Ο γάμος τους έγινε με μεγάλη μυστικότητα στα Βραχνέικα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης με καλεσμένους μόλις 25 άτομα.

Τελικά τον «μυστικό γάμο» αποκάλυψαν οι δυο κουμπάροι του νεόνυμφου ζευγαριού, ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας και η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη μέσω Instagram.

Μετά τον όμορφο γάμο του, το ζευγάρι προσκάλεσε λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς σε μία από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Πάτρας, για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ευτυχισμένη του στιγμή.

To όνομα που θα πάρει ο γιος τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life» οι γνωστοί ηθοποιοί είχαν εξαρχής αποφασίσει ο γιος τους να πάρει – όταν με το καλό γεννηθεί – το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, που λέγεται Τάσος.

Αν και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η ημερομηνία της βάφτισης, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν στην εφημερίδα ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δώσουν και ένα δεύτερο όνομα στο παιδί τους.

Επιθυμία τους μάλιστα, είναι να κρατήσουν τους ίδιους χαμηλούς τόνους για τη βάφτιση του γιου τους με αυτούς που κράτησαν και στον γάμο τους

Προς το παρόν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χαίρονται τις διακοπές τους και κάνουν όνειρα για τη ζωή μαζί με το μωρό.