Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράζουν δημόσια τον έρωτα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Το λαμπερό ζευγάρι λίγο μετά τον «μυστικό» γάμο του στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στα χέρια του τον καρπό του έρωτά τους, καθώς η Λένα Δροσάκη θα φέρει στον κόσμο τον Αύγουστο, το πρώτο τους παιδί.

Κουμπάροι στον γάμο που τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ήταν η  δημοσιογράφος  Βένια Καραγιάννη και ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας. 

Η Λένα Δροσάκη ήταν πανέμορφη στο λιτό λευκό φόρεμά της, ενώ στα μαλλιά της επέλεξε ένα ρομαντικό χτένισμα για τα μαλλιά της.

H τρυφερή ανάρτηση στα social media

Ο Αλέξανρος Μπουρδούμης έχει σήμερα γενέθλια και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media μια φωτογραφία από τον γάμο τους που τελέστηκε στα Βραχναίικα.

«Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου Λένα Δροσάκη είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια! Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή! Σας λατρεύω καρδιά μου! 44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!» » γράφει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη λεζάντα της φωτογραφίας και συγκινεί με τα όμορφα λόγια του.

Την ανάρτηση του ο ηθοποιός συμπλήρωσε γράφοντας στους στίχους από το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή «Θα προχωράμε μαζί».

Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου,
έχει στεγνώσει το δάκρυ μου,
πάμε να φύγουμε, αγάπη μου.
Πάμε να φύγουμε σήμερα,
δεν έχει η αγάπη μας σύνορα,
πάμε να φύγουμε σήμερα.

Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι,
στην αγκαλιά σου αφήνομαι,
πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε.

Θα προχωράμε μαζί
μέσα σ’ αυτή τη ζωή,
θα προχωράμε μαζί
κι όπου μας βγάλει.
Θα προχωράμε μαζί,
κάνε κουράγιο γιατί
έχει ανηφόρα μπροστά
κι είναι μεγάλη.