Η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την καριέρα της αλλά αποκάλυψε και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Πριν από έναν χρόνο, βρεθήκαμε ξανά απέναντι η μία στην άλλη, σε μία ακόμα συνέντευξη εξωφύλλου για το InStyle. Ένα χρόνο μετά, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου, τι έχεις κερδίσει και τι αποκόμισες από την καραντίνα του COVID-19;

Αν και είναι μια χρονιά με γενικότερη δυσκολία, δεν μπορώ καθόλου να παραπονεθώ. Εκτός του ότι όλοι όσοι αγαπώ είναι υγιείς, είναι μια χρονιά που μου έφερε καταπληκτικές δουλειές που περίμενα χρόνια για να τις κάνω. Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί, οπότε νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για ό,τι συμβαίνει φέτος στα επαγγελματικά μου. Από την άλλη, η καραντίνα με βοήθησε να γειωθώ, να δω τι πραγματικά έχει αξία και να περάσω ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό μου. Όσα κι αν συμβαίνουν γύρω μας, το Α και το Ω είναι το σπίτι σου, και είναι σπουδαία κατάκτηση να είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτό.

Συνοδοιπόρος στο μέχρι τώρα ταξίδι της ζωής σου είναι ο Κωστής Μαραβέγιας. Τι τον κάνει να ξεχωρίζει και τελικά ποια είναι τα συστατικά για μια υγιή, ισορροπημένη σχέση;

Νομίζω πως η επικοινωνία και η διατήρηση του προσωπικού χώρου μέσα μας είναι τα στοιχεία για μια επιτυχημένη σχέση. Ο Κωστής πέρα από σύντροφος είναι και ο καλύτερός μου φίλος, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ και με βοηθάει να εξελίσσομαι, είμαστε συνοδοιπόροι και κάνουμε πολύ καλή παρέα.

Κλείνοντας ακόμα μία συνέντευξη μαζί σου, πώς και πού θα ήθελες να τελειώσει αυτό το καλοκαίρι;

Θα ήθελα πολύ να μοιράσω τις ελεύθερες μέρες μου στην Ύδρα, στην Τήνο και στο Ιόνιο, μέρη που λατρεύω, με φίλους και ανθρώπους που αγαπώ.

Χαζεύοντας τον λογαριασμό σου στο Instagram, διαπιστώνει κανείς ότι είσαι λάτρις των ταξιδιών, της φύσης, της μόδας, της γυμναστικής, της υγιεινής διατροφής και της ευεξίας. Πώς συνδυάζεις όλα τα παραπάνω με την προσωπική σου ζωή;

Το Instagram είναι μέσο επικοινωνίας αλλά και δουλειάς. Η προβολή δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, οι φωτογραφίες μου είναι μέρος της ζωής και της δουλειάς μου. Εύχομαι να δίνω ιδέες, όπως κι εγώ αντίστοιχα παίρνω ιδέες από σελίδες που παρακολουθώ.