Καρκίνος, Υδροχόος και Κριός, είναι τα τρία ζώδια των οποίων οι γυναίκες κερδίζουν την προσοχή και τα συναισθήματα των αντρών…

Καρκίνος

Έχει ένα από τα πιο ερωτεύσιμα βλέμματα. Αν σε κοιτάξει μία φορά ξέρεις ότι θα γίνεις δικός της. Είναι η γυναίκα που ξέρει να φροντίζει και να προστατεύει αυτούς που αγαπάει.

Είναι σέξυ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μπορεί να σε συναισθάνεται, σε κάνει να νιώθεις ότι βρήκες τη γυναίκα της ζωής σου.

Να ξέρεις ότι έχει εξαιρετική μνήμη και εμπιστεύεται εύκολα, για αυτό μην της πεις ποτέ ψέματα ούτε για το πιο απλό πράγμα. Αυτό που λατρεύει είναι να της κάνεις χάδια και να τη φιλάς συνέχεια.

Υδροχόος

Είναι απίστευτα φιλική μαζί σου. Το πιο πιθανό είναι πρώτα να κάνατε παρέα εσείς οι δύο και ύστερα να ταιριάξατε ερωτικά μεταξύ σας.

Είναι πολύ προοδευτική και αυτό σε κάνει να τη θαυμάζεις επειδή πηγαίνει κόντρα στα όποια στερεότυπα. Θα υποστηρίξει τη γνώμη της δυναμικά και με θάρρος, γεγονός που θα σε εντυπωσιάζει συνέχεια.

Είναι η γυναίκα που της αρέσουν οι εναλλαγές στο σεξ και θα είσαι μονίμως ικανοποιημένος μαζί της. Θα σταθεί δίπλα σου όταν επικρατεί η αδικία και θα παίρνει πρωτοβουλίες που θα σε διεκδικεί συνέχεια.

Κριός

Μπορεί να φαίνεται γυναίκα της καριέρας όμως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ένας χαρακτήρας συναισθηματικός, ευαίσθητος, γλυκός που έχει ανάγκη να δώσει και να πάρει πίσω αγάπη.

Είναι άτομο του σεξ και θα μπορέσει να ικανοποιήσει κάθε σου ερωτική φαντασίωση αν όμως και εσύ την ικανοποιήσεις σε αντίστοιχο βαθμό.

Θα σε βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής σου και είναι άψογη σύντροφος σε κάθε έκφανση της σχέσης σας. Θα έχει τέλειες ιδέες για να ανανεώνετε την καθημερινότητά σας με ενδιαφέρουσες ασχολίες.