Εμπνευσμένη από την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η Beach Collection της NEF-NEF Homeware αποτυπώνει τα χρώματα και την ανάλαφρη διάθεση του θέρους, την ξενοιασιά των διακοπών και τη ζωή στη θάλασσα σε σχέδια που εκφράζουν τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας. Συνδυάζοντας την άνεση με την πρακτικότητα, στην πιο πλούσια συλλογή με πετσέτες και αξεσουάρ για την παραλία, η Beach καλύπτει κάθε στυλ και επιθυμία. Επιλέξτε ανάμεσα στις αγαπημένες και πολύ απορροφητικές pestemal, τα παρεό διπλής όψης με κρόσσια, τις extra large με τις γενναιόδωρες διαστάσεις, τις «πόκετ» σε φωτεινά χρώματα – ιδανικές για ταξίδια αλλά και για οικογένειες με παιδιά, τις παιδικές με τα χαρούμενα σχέδια, αλλά και τις «οικολογικές», που στηρίζουν το έργο της WWF για τη θαλάσσια ζωή, τα απειλούμενα είδη και την κλιματική αλλαγή.

Τα χρώματα ενθουσιάζουν – κίτρινο, λαμπερό φούξια, μπλε, πράσινα και ροζ παστέλ αλλά και γκρι και μαύρο σε συνδυασμό με τα υπέροχα prints, ενώ η σύνθεση από 100% βαμβάκι προσφέρει άνεση και όμορφη αίσθηση. Τη συλλογή συμπληρώνουν ιδανικά  οι τσάντες και τα νεσεσέρ.

Όλες οι πετσέτες θαλάσσης της NEF-NEF Homeware είναι πιστοποιημένες ως φιλικές στο δέρμα και το περιβάλλον, είναι ανθεκτικές στο αλάτι και τον ήλιο και προσφέρονται σε άριστη σχέση ποιότητας τιμής με έκπτωση από 20%

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο www.nef-nef.gr