Καίτη Φίνου: Ανάρτησε vintage φωτογραφία και σόκαρε με τις αποκαλύψεις

Σε μία σύντομη κατάθεση ψυχής προχώρησε η Καίτη Φίνου, αναρτώντας μια vintage φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
24 Ιουλίου 2020 | 13:40

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για μια πολύ ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, έδωσε μέσα από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης η Καίτη Φίνου.

Ειδικότερα,  η γνωστή ηθοποιός έκανε πρόσφατα μία δημοσίευση στο Instagram, «ανεβάζοντας» στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφησης για την κωμωδία «Έξι σ’ένα κρεβάτι», αποκαλύπτοντας πως την εποχή εκείνη ήταν, χωρίς να το γνωρίζει, έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή.

Αναλυτικά η Καίτη Φίνου γράφει για τη vintage φωτογραφία:

«Φωτογράφιση για την κωμωδία «έξι σ’ένα κρεββάτι» που παίχτηκε στο θέατρο Βρετάνια την σαιζόν 1986-1987.

Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα. Έτρεχα όλη μέρα, είχα γύρισμα τα πρωινά, μετά πρόβα για την παράσταση και κατ’ ευθείαν Δελφινάριο γιατί οι παραστάσεις τελείωσαν στο τέλος Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα ξεκινούσε γύρω στις 20 Οκτωβρίου.

Και λίγο να χαμογελάσουμε: δεν φορούσα ποτέ σουτιέν παρά μόνο για ανάγκες φωτογράφησης. Είχα τόσο μικρό στήθος που όταν αναγκάστηκα να φορέσω κάπου εκεί γύρω στα 38 μόνιμα πια, με ενοχλούσε φριχτά για μήνα περίπου.(Είχα αρχίσει κι έπαιρνα κιλάκια).

Κι ακόμα πιο ανάλαφρη θα κάνω την ανάρτηση: για να μην καθυστερώ με την βαφή (πολύτιμες οι ώρες) έβαζα την κομμώτριά μου να μου περνάει για 5 λεπτά την ρίζα με σκέτο ντεκαπάζ) εγκληματούσα για πολλά πράγματα στον εαυτό μου. Τα βρήκα όλα όμως μπροστά μου μεγαλώνοντας.

Τώρα για την παράσταση θα πω πως είχα συνεργαστεί με έναν από τους πιο τίμιους, επιχειρηματίες του χώρου, τον Κάρολο Παυλάκη.
Όμως το κλίμα στα καμαρίνια ήταν από τα λίγα άσχημα στην καριέρα μου. Αν και στο καμαρίνι ήμουν με πολύ κολλητή (Τέτα Ντούζου) κι έτσι λίγο ισορροπούσαν οι καταστάσεις.

Ήταν και η χρονιά που έχασα την μητέρα μου. Είχε καρκίνο, ηρθε(Αυτή ήξερε πως) στην πρεμιέρα μου και μετά από 15 μέρες περίπου έφυγε. Το ίδιο βράδυ άρχισε η παράσταση με μένα «ν’ ανοίγω» αυλαία με κόκκινα ρούχα και τραγουδώντας «είναι γάτα,ο κοντός με την γραβάτα «……

Και κατά τον Ιανουάριο του 1987 με πλησίασε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό μας, ο Ψάλτης και μου έκανε πρόταση να ξανασυνεργαστούμε με την κωμωδία «ξενοδοχείο Καστρί » σε μεγάλη περιοδεία, Αμερική, Αυστραλία. Ήταν όντως όσα έζησα με τους ομογενείς, από τις πιο ωραίες στιγμές στην ζωή μου.(άλλη φορά λεπτομέρειες για την περιοδεία). Αυτά τα…. λίγα και γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής μου… Να έχετε καλή μέρα και να ΖΕΙΤΕ το κάθε λεπτό στη ζωής σας. Σας αγαπώ».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Καίτη Φίνου στο Instagram:

 

Πρόσφατα Άρθρα
KPop Demon Hunters: Θα έχει και συνέχεια; 11 Φεβρουαρίου 2026, 09:08
Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κάλυψε το τατουάζ που είχε αφιερώσει στον πατέρα του 6 Φεβρουαρίου 2026, 12:11
Ντούα Λίπα: Με τον καλό της στο Παρίσι 31 Ιανουαρίου 2026, 13:22
Η Κέιτ Χάντσον σχολιάζει το ότι έκανε πολύ νωρίς παιδιά 29 Ιανουαρίου 2026, 10:08
Κλερ Ντέινς: Κατέρρευσε όταν έμεινε έγκυος στα 44 28 Ιανουαρίου 2026, 12:52
Σπάνια εμφάνιση για Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ με τα 3 παιδιά τους 28 Ιανουαρίου 2026, 08:32
Θα τα ξαναβρούν ποτέ οι Μπέκαμ; 27 Ιανουαρίου 2026, 09:42
Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Παντρεύτηκαν πριν γίνουν γονείς 26 Ιανουαρίου 2026, 09:09
Κρις Πρατ: Έχει βρει το μυστικό της οικογενειακής ευτυχίας 26 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Celebrities: Μάθαμε τα life hacks 8 διάσημων beauty A-listers 24 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Τα bob haircut looks που ξεχωρίσαμε από τη σειρά Emily in Paris 24 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Αν και χωρισμένοι, συμφωνούν σε ένα πράγμα 23 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Στράτος Τζώρτζογλου: Χώρισε τελικά με τη Σοφία Μαριόλα; 21 Ιανουαρίου 2026, 10:12
Λίλι-Ρόουζ Ντεπ: Η κόρη του Τζόνι Ντεπ στην κορυφή των πιο κερδοφόρων influencer 21 Ιανουαρίου 2026, 09:40
Μπρούκλιν Μπέκαμ: Οι γονείς μου ήθελαν να καταστρέψουν τη σχέση μας 20 Ιανουαρίου 2026, 15:49
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version