Το να στείλεις ένα ερωτικό μήνυμα σε εκείνη που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου, λέγοντας αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι είναι πολλές φορές καλύτερο από το να στείλεις ένα μήνυμα που νομίζει ότι μπορεί να είναι… ρομαντικό.

Οι άντρες που το κάνουν αυτό καλό θα είναι να έχουν στα υπόψιν τους ότι δεν είναι οι μόνο που έστειλαν ένα τέτοιο μήνυμα και ότι οι γυναίκες δεχόμαστε συνέχεια τέτοια μηνύματα.

«Τι κάνεις όμορφη;»

Είναι σαν κάτι αντίστοιχο του «γεια σου κούκλα». Περιμένεις ότι με το να μας πεις έτσι θα νιώσουμε υπέροχα με τον εαυτό μας.

Θεωρείς ότι είχαμε ανάγκη από έναν άνδρα για χιλιοστή φορά, να μας γράψει αυτό το μήνυμα;

Γράψε κάτι πιο πρωτότυπο ρε φίλε, έλεος, πώς περιμένεις να κερδίσεις την προσοχή μας;

«Δε θα μπορέσω να βρεθούμε απόψε»

Aς υποθέσουμε ότι έχετε κανονίσει κάτι και ενώ εσύ ανυπομονείς, αυτός σε γειώνει. Με αστεία δικαιολογία.

Αυτό αν το αποκωδικοποιήσεις σημαίνει -όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά προτεραιότητας-:

Έχω άλλη κοπέλα και θα βρεθώ με αυτή, προτιμώ να δω ποδόσφαιρο με τους κολλητούς μου, βαριέμαι, είμαι πολύ τσιγκούνης για να σου πάρω ένα μπουκέτο λουλούδια ή να σε κεράσω ένα φαγητό σε ένα εστιατόριο, ή ακόμα χειρότερα, τελικά δε σε γουστάρω και δε θέλω να σε δω.

«Έχεις πολύ ωραία μάτια»

Πιστεύουμε πως πρέπει να ανακηρυχθεί παγκοσμίως το πιο κλισέ και γλοιώδες κοπλιμέντο που μπορεί να κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα τη στιγμή που μπορεί να του αρέσουν ένα τρισεκατομμύριο άλλα πράγματα πάνω της και μέσα της.

Ειλικρινά απορούμε αν κάποιος έχει ρίξει γυναίκα στο κρεβάτι με αυτή την ατάκα που είναι χειρότερη από το «ευχαριστώ για την αποδοχή».

Γενικά βαρεθήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια, κάθε φορά που ένας άντρας μας μιλάει.

Αν στην τελική θέλετε να μας κάνετε να νιώσουμε ξεχωριστές, τότε μιλήστε αντίστοιχα με έναν πιο ξεχωριστό τρόπο και εσείς.