Τα ζώδια τα οποία αγχώνονται εύκολα, έχουν την τάση γενικότερα να είναι αρκετά πιο ευαίσθητα σε σχέση με κάποια άλλα…

Παρθένος

Ο βασιλιάς του άγχους. Παθαίνει κατά καιρούς κρίσεις πανικού και το βασικότερο είναι ότι έχει τέτοιον εγωισμό που δεν επιτρέπει στον εαυτό του να επισκεφθεί εύκολα ψυχολόγο.

Το άγχος του πηγάζει από το γεγονός ότι τα θέλει όλα εντός προγράμματος και μάλιστα να έχει μονίμως τον έλεγχο στα πάντα.

Όταν νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο τότε το άγχος τον κυριεύει με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να κάνει. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα πράγματα έτσι ώστε να μπορεί να ηρεμήσει.

Πρέπει να αποδεχθεί ότι δε θα έχε πάντα τον έλεγχο στα πράγματα γύρω του.

Καρκίνος

Έχει την τάση να έχει εμμονές. Κολλάει με πράγματα που για τον μέσο άνθρωπο είναι εντελώς ανάξια λόγου.

Θεωρεί ότι ορισμένα θέματα δε θα έπρεπε να μην υπερ-αναλύονται και να δίνεται αρκετή βάση. Σε αντίθεση με τον Παρθένο θα πάει σε ψυχολόγο γιατί γνωρίζει ότι κάτι δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

Το άγχος του πηγάζει και από μια φοβία εγκατάλειψης ή και ζήλια. Αρκετά συχνά το ζώδιο αυτό θα νιώθει μόνο του ή ότι δεν το αγαπάει κανένας. Στην πραγματικότητα βέβαια, εκείνος απομακρύνεται από τους άλλους.

Έχει την τάση να γκρινιάζει σχετικά εύκολα και αυτό τον καθιστά εκνευριστικό.

Λέων

Είναι φιλόδοξος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό του. Αυτό όμως δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δε θα μπει στη διαδικασία να αγχωθεί με το παραμικρό.

Το άγχος του δημιουργείται επειδή θέλει όλα να πηγαίνουν έτσι ακριβώς όπως εκείνος τα έχει προγραμματίσει. Αν δεν πάνε έτσι τον πιάνει πανικός και νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο.

Αγχώνεται πάρα πολύ όταν ξέρει ότι κανείς δεν του δίνει σημασία. Όταν δεν παίρνει την προσοχή που θέλει.

Γενικά τα ναρκισσιστικά του στοιχεία είναι η αιτία που νιώθει έτσι. Θα τον δεις να πηγαίνει γυμναστήριο συνέχεια για να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ήρεμος, ενώ στην πραγματικότητα είναι σε πανικό.