Μετά από μια εβδομάδα, η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος επιστρέφουν στο σπίτι τους, αυτή τη φορά μαζί με το νέο μέλος της οικογένειά τους.

 

 

Τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν Χάρης Χριστόπουλος  και Ανίτα Μπραντ, καθώς οι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας αγκαλιά το πρώτο του παιδί.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ παντρεύτηκαν κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, ενώ τώρα το ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία με την άφιξη ενός νέου μέλους.

«Σήμερα ήδη κλείνουμε μια βδομάδα με το μπεμπουλίνη μας»

 

«Πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες. Σήμερα ήδη κλείνουμε μια βδομάδα με το μπεμπουλινη μας κ έχω να πω ένα τελευταίο αλά τεράστιο ευχαριστώ, το πιο σημαντικό ευχαριστώ, στον αγαπημένο γιατρό μας @stefanoschandakas ο οποίος με την γνώση, επαγγελματισμό, ηρεμία και εμπειρία του με έκανε να νιώθω πάντα ασφαλής στα χέρια του, του είχα κ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη κ καταφέραμε να έχουμε πραγματικά έναν ευχάριστο φυσιολογικό τοκετό κυριολεκτικά «με έναν πόνο». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Στέφανου που μας πρόσεχε όλες αυτές τις μήνες και σε όλο το προσωπικό του @mitera.gr που μας φρόντισε σε αυτές τις αξέχαστες μας στιγμές. Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο. Νομίζω το χαμόγελο μας τα λέει όλα!!! Εύχομαι του χρόνου να ξανασυναντηθούμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Ανίτα Μπραντ.

Δείτε την ανάρτηση