Το ζώδιο του Καρκίνου ανήκει στο στοιχείο του νερού, με αποτέλεσμα να έχει αρκετές ευαισθησίες και συναισθήματα όταν βρίσκεται σε σχέση.

Του αρέσει να ερωτεύεται, να αγαπά και να αγαπιέται, ενώ θεωρεί τις σχέσεις κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή του και πάντοτε θέλει να βρίσκεται σε μία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ο ευαίσθητος άνθρωπος που κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα!! Ρομαντικός και δεκτικός όσο δεν παίρνει!! Θα το αντέξετε; Βαθειά συναισθηματικά ευαίσθητος, ο άνδρας Καρκίνος έχει το «χάρισμα» να διαβάζει τις σκέψεις σας, οπότε δεν μπορείτε να του «κρυφτείτε».

Αποζητά πάντοτε έναν έρωτα αγαπησιάρικο, αισθησιακό και παθιασμένο. Αυτό είναι το μυστικό του και σπάνια το δηλώνει δημόσια.Αντίθετα, θα μπορούσε να δείχνει λίγο «ψυχρός» στην πρώτη σας συνάντηση.

Στην πραγματικότητα διαθέτει μια ρομαντική καρδιά που ψάχνει την πραγματική αγάπη, ακόμα και αν χρειαστεί να παντρευτεί πάνω από μία φορά για να την ανακαλύψει.Το σπίτι είναι το βασίλειό του και θέλει μια άνετη «φωλιά» για να στεγάσει τον έρωτά του.

Στην καθημερινότητά του είναι συχνά κυκλοθυμικός, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στη σχέση. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα που θα του δείξει την όμορφη και ανέμελη πλευρά της ζωής. Αν το καταφέρετε, θα σας λατρέψει.Ζητήστε του τη συμβουλή του όταν τον δείτε να ψωνίζει.

Δείτε ποιο DVD αγόρασε και εμφανιστείτε στο ταμείο με το ίδιο DVD ανά χείρας.

Καθίστε απέναντί του στο μετρό, διαβάζοντας μια ρομαντική νουβέλα!Με την πρώτη ευκαιρία δείξτε του πόσο ευαίσθητη είστε! Τσιμπάει άμεσα! Όμως μην τον φλερτάρετε: αφήστε να σας κάνει εκείνος «κόρτε» όπως τον «παλιό εκείνο τον καιρό». Μπορεί να πάρει το χρόνο του, σύντομα όμως θα «πέσει με τα μούτρα» στο «ψητό» Να θυμάστε ότι είναι πολέμιος του φεμινισμού.

Το νερό είναι το στοιχείο του: πάρτε το μπάνιο σας μαζί, με κεριά και αιθέρια έλαια!

Στο κρεβάτι τυλίξτε τα πόδια σας στη μέση του! Θα γίνει δικός σας για πάντα!