Αυτά τα δεδομένα σχετικά με το σεξ, δεν τα είχες σκεφτεί μάλλον καθόλου!

Ορισμένα άτομα είναι ανέκαθεν του…σεξ

 

Ναί! Λοιπόν, ενώ δεν υπονοούμε τη νυμφομανία ή τα άτομα των οποίων η σεξουαλική όρεξη είναι υπερβολικά υψηλή, αλλά σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, οι νευρώνες του εγκεφάλου ενός ατόμου μπορεί να επηρεάσουν τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχει.

Οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα όταν πραγματοποίησαν εγκεφαλικές σαρώσεις εθελοντών καθώς είδαν σεξουαλικά υπονοούμενες εικόνες και έπειτα διερεύνησαν τα θέματα σχετικά με τις ατομικές σεξουαλικές συμπεριφορές τους του περασμένου έτους.

Προφανώς, αποδείχθηκε ότι τα άτομα των οποίων ο εγκέφαλος ήταν πιο δραστήριος κατά την προβολή των σεξουαλικών εικόνων, ήταν επίσης εκείνα που είχαν τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων.

Η χαμηλότερη χοληστερόλη αυξάνει τη σεξουαλική απόδοση

 

Εάν δυσκολεύεστε στο κρεβάτι, τότε είναι πιθανό να ελέγξετε δεόντως το επίπεδο χοληστερόλης σας από γιατρό.

Λοιπόν, μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά η υψηλή χοληστερόλη μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία.

Και, σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές της Ιατρικής Σχολής Robert Wood Johnson του Πανεπιστημίου Rutgers, οι άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα για να μειώσουν τα επίπεδα χοληστερόλης τους μπορούν τελικά να απολαύσουν καλύτερο σεξ.

Είναι χρήσιμη η αγκαλιά μετά το σεξ

 

Σε μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Τορόντο, απεδείχθη ότι η αγκαλιά μετά το σεξ είναι εξίσου σημαντική στην ικανοποίηση όσο και η συνουσία.

Και, αυτή η ικανοποίηση έχει να κάνει με την απελευθέρωση της ωκυτοκίνης, η οποία παράγεται όταν ένα ζευγάρι απολαμβάνει μια μια ερωτική και ρομαντική αγκαλιά.

Πηγή: timesofindia.indiatimes.com