Κάποια ζώδια όσο και να προσπαθούν να πετύχουν, ορισμένες φορές θα έχουν μπροστά τους να αντιμετωπίσουν ένα «βουνό» κακοτυχίας.

Καρκίνος

Ίσως η μόνιμη γκρίνια αυτού του ζωδίου, να προξενεί τη γκαντεμιά; Ίσως λόγω γκαντεμιάς γκρινιάζει; Σε κάθε περίπτωση, ο Καρκίνος μπορεί να είναι είτε το πιο τυχερό, είτε το πιο άτυχο ζώδιο.

Όταν είναι άτυχος όμως κερδίζει πανηγυρικά τον όποιον ανταγωνισμό κακοτυχίας μεταξύ των άλλων ζωδίων. Συνήθως η κακοτυχία του εμφανίζεται σε θέματα μικροπραγμάτων όπως, να χάσει κάποιο αντικείμενο, να του πέσει το κινητό από το χέρι, να έχει τρύπιες τσέπες και να χάσει λεφτά.

Συχνά μπορεί να έχει θέματα κάποια συσκευή γύρω του όπως το λάπτοπ ή ο υπολογιστής του. Και μάλιστα, τα θέματα αυτά εμφανίζονται όποτε εκείνος έχει άμεση ανάγκη!

Υδροχόος

Η κακοτυχία του δεν έχει όρια. Από τη μία θα χάσει το λεωφορείο και θα το κυνηγάει. Από την άλλη θα χάσει το αεροπλάνο. Γενικότερα η κακοτυχία του αφορά πράγματα κυρίως σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα διεθνή μεταφορικά μέσα.

Στο βαγόνι που θα μπει κάποιος θα έχει κάνει εμετό νωρίτερα και εκείνος δε θα αντέχει και θα είναι στο όριο να πάθει κρίση πανικού. Επίσης παθαίνει διάφορες ατυχίες όταν αγοράζει ρούχα ή παπούτσι.

Τα βλέπει, του αρέσουν και όταν τα φοράει, συνειδητοποιεί ότι τελικά δεν του έκαναν ή δεν ήταν στο νούμερό του. Η γκρίνια του δεν έχει όρια!

Ιχθύς

Μέσα στη μιζέρια που βρίσκεται, είναι λογικό κάτι να μην του πηγαίνει τόσο καλά όσο θα ήθελε. Έχει τρομερή κακοτυχία στα ερωτικά θέματα. Όταν ερωτεύεται κάποιον, συνήθως αυτός ο κάποιος δεν τον ερωτεύεται.

Όταν δεν του αρέσει κάποιος, τότε αυτός ο κάποιος τον έχει ερωτευτεί ήδη. Έχει δηλαδή κακοτυχία στο θέμα του συγχρονισμού. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς μιλάμε για ένα ζώδιο που θέλει να έχει σχέση.

Κακοτυχία ενδεχομένως να αντιμετωπίσει και σε διάφορα γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν χαρτιά και έγγραφα του κράτους.