Είναι ο άντρας που θα σε κάνει να ζήσεις την περιπέτεια όπως ακριβώς την είχες φανταστεί. Μαζί του δε θα βαρεθείς ποτέ…

Ο λόγος για τον άντρα Τοξότη.

Αθλητικό σεξ! Δεν «ωριμάζει» με τίποτε, ωστόσο και εσείς γουστάρετε! Ναι, ο άντρας Τοξότης είναι κάπου εκεί από το μέρος που ακούγονται τα γέλια, περιτριγυρισμένος από φίλους και θαυμαστές!

Τύπος άνετος, διασκεδαστικός, έξυπνος, πάντοτε σε φόρμα, χαρακτήρας ανοικτός και ευθύς.Λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας, αιώνιος μαθητής και δάσκαλος, θα είναι πάντα εκεί για εσάς έστω και πνευματικά!

Λίγο δύσκολα θα τα βρείτε στο θέμα του γάμου. Δεν είναι ότι δεν θέλει να δεσμευτεί: Απλά επιθυμεί να νιώθει ελεύθερος! Παρόλα αυτά θα είναι πάντα ο καλύτερος σύζυγος, φίλος και εραστής ταυτόχρονα.

Τον άντρα Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να τον γνωρίσετε στη διάρκεια μιας εκδρομής, ενός ταξιδιού. Φροντίστε να κρατάτε ένα έντυπο με ένα μακρινό «κουλτουριάρικο» προορισμό! Σίγουρα θα σας πλησιάσει και θα σας ρωτήσει σχετικά.

Τσίμπησε!Από τη στιγμή που έγινε «δικός σας», δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίσετε ποτέ! Απαγορεύεται αυστηρώς η συγκεκριμένη «κτητική» σε αντωνυμία, επίθετο και ρήμα! Απαιτεί από εσάς να του έχετε εμπιστοσύνη και να του παραχωρείτε χρόνο και χώρο αποκλειστικά για εκείνον και τις δραστηριότητές του.

Φροντίστε να τον συνοδεύετε στα πραγματικά και στα διανοητικά ταξίδια του. Διαβάστε μαζί του τα αγαπημένα του βιβλία και προμηθευτείτε όσο το δυνατόν άνετα ρούχα και παπούτσια για τις εξορμήσεις σας.

Μοιραστείτε μαζί του τις αγαπημένες συνήθειές του και συνηθίστε στην ιδέα να γυμνάζεστε τακτικά ώστε να διατηρείτε το αθλητικό σώμα και το υγιές πνεύμα που λατρεύει.

Ο Τοξότης φημίζεται και για τις «αθλητικές» επιδόσεις του στο σεξ! Ανάψτε τον με ένα αισθησιακό μασάζ και απολαύστε μαζί του πολλές ώρες (ναι σωστά διαβάζετε :ώρες!) παθιασμένου έρωτα!