Τις διακοπές τους συνεχίζουν να απολαμβάνουν δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής showbiz, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και καλοκαιρινής ανεμελιάς μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας τους στην πόλη.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωστή Μαραβέγια.

Συγκεκριμένα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις καλοκαιρινές του διακοπές στο πανέμορφο Ιόνιο μαζί με την παρέα του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει ένα μαγικό καλοκαίρι μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας, εξερευνώντας κρυφές γωνιές στα Επτάνησα.

Αφού πέρασαν μερικές ημέρες στην Κεφαλονιά, η γοητευτική ηθοποιός και ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκαναν ένα tour με σκάφος στα νησιά του Ιονίου Πελάγους μαζί με τους φίλους τους.

 

 

Η παρέα έχει ήδη επισκεφτεί την Ιθάκη αλλά και τους Παξούς και όλοι μαγεύτηκαν από την ξεχωριστή ομορφιά τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν βγάζει στιγμή το μαγιό της και απολαμβάνει δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, με τον Κωστή Μαραβέγια να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε μια γεύση από την εκδρομή τους.