Οι ευαίσθητοι με τους ευαίσθητους και οι κυνικοί με τους κυνικούς. Αν μπλέκουν μεταξύ τους άστα να πάνε…!

Καρκίνος με Κριό

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η σχέση να πάει καλά. Ο ένας θέλει συναίσθημα και επιβεβαίωση συναισθηματικού τύπου και ο άλλος θέλει να έχει χώρο και χρόνο αφιερωμένα στη δουλειά του.

Θα τσακώνονται για τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα αλλά ποτέ για τα πιο σοβαρά επειδή εκεί για κάποιον παράδοξο λόγο, θα ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Ο Κριός θα εκνευρίζεται από την ανασφάλεια που νιώθει ο Καρκίνος και ο Καρκίνος από την κυνικότητα του Κριού.

Λέων με Ιχθύ

Α καλά αυτό είναι απλά αστείο. Κάνε εικόνα τον Λέοντα στη μία άκρη του δωματίου να λέει τα δικά του και στον καναπέ ο Ιχθύς να κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή τον χειρίζεται εγωιστικά και ψυχολογικά ο Λέων.

Αυτό που έχει ο Ιχθύς αλλά δεν το έχει ο Λέων, είναι η τάση να θέλει να βελτιώνεται συνέχεια και να συναισθάνεται τους άλλους. Ο Λέων από την άλλη, νομίζει ότι τα έχει και τα κάνει όλα τέλεια, οπότε σπάνια θα κοιτάξει να αυτοβελτιωθεί.

Χαρακτηριστικό αυτής της σχέσης θα είναι να καταλήξει συναισθηματικά τοξική και οι δύο να χωρίσουν με κλάματα και φωνές.

Σκορπιός με Ζυγό

Ο Σκορπιός δε θέλει να έχει δίπλα του κάποιον που θα τον πρήζει να βγούνε έξω συνέχεια. Ούτε θέλει να έχει κάποιον ο οποίος θα είναι ανάμεσα σε άπειρες παρέες και κόσμο.

Θέλει την ησυχία του και ο Ζυγός σπάνια καταλήγει μόνος του σε ένα ήσυχο δωμάτιο σπίτι του κάνοντας το απόλυτο τίποτα. Θα τσακώνονται κυρίως για πολιτικά θέματα αλλά και για κοινωνικά.

Είναι πιθανόν αυτή η σχέση να μην πετύχει επειδή σκέφονται και οι δύο πολύ εγωιστικά. Αυτό μοιραία θα τους κάνει να έρχονται σε συνεχή ρήξη και συγκρούσεις. Κατά τα άλλα θα γελάει ο ένας με τον άλλον και θα υπονομεύει εξίσου ο ένας τον άλλον.