Είναι ένα ζώδιο που μονίμως έχει άγχος και πολλές φορές άλλα λέει και άλλα εννοεί. Σε επίπεδο σχέσεων, δεν είναι και το πιο εύκολο ζώδιο που θα συναντήσεις, καθώς δύσκολα θα μπει σε μονογαμική σχέση.

Χαρακτηριστικά Παρθένου

Ένας Παρθένος επιδιώκει την ελεύθερη σχέση, όχι επειδή του αρέσει να «παίζει» και αλλού, αλλά πιο πιθανό είναι ότι μπορεί να περνά μία περίοδο, που η προτεραιότητά του να είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του.

Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να «ξεκλειδώσεις» τον Παρθένο και να τον κάνεις να σου ανοιχτεί σε κάτι περισσότερο από μία ελεύθερη σχέση.

Όταν η λογική του Παρθένου του λέει ότι δεν μπορεί να έχει κάτι πιο σταθερό μαζί σου, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον πείσεις για το αντίθετο.

Θα πρέπει λοιπόν να του αφήσεις το χώρο του αλλά και τον χρόνο του, προκειμένου να δεθεί μαζί σου και να πάρει ο ίδιος τις αποφάσεις, χωρίς να ξεσπάς σε εκρήξεις ανασφάλειας και σε απαιτητικές δηλώσεις.

Προσπάθησε να ψυχανεμιστείς την κατάσταση και να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει αυτός ο άνθρωπος από μία σχέση.

είναι σίγουρο, ότι για να καταφέρει η σχέση σας να γίνει σταθερή, θα πρέπει να διατηρείς μαζί του μία πολύ καλή και ουσιαστική επικοινωνία και φυσικά, είναι απαραίτητο να έχετε κοινούς στόχους, αλλά και φιλοδοξίες.

Τον Παρθένο, επειδή είναι και λίγο «ψυχοπονιάρης», μπορείς να τον «τουμπάρεις» και με την λύπηση, όμως φυσικά δεν συνίσταται κάτι τέτοιο, γιατί δεν θα ήταν δίκαιο για σένα κυρίως!