Τα ζώδια αυτά επειδή κυριαρχούνται συχνά από το συναίσθημα, είναι πιο εύκολο να παρουσιάσουν μια πιο εκδικητική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να είναι ο καρδιακός φίλος, στον οποίο πάντα μπορείς να βασίζεσαι και ο αφοσιωμένος ερωτικός σύντροφος, αλλά αν κάνεις κάτι εις βάρος του γίνεται εκδικητικός και μάλιστα … της μουλωχτής συνομοταξίας.

Μπορεί να αφήνει την εντύπωση ότι έχει ενοχληθεί λιγότερο απ’ όσο ένα βόδι από το τσίμπημα αλογόμυγας, αλλά στην πραγματικότητα το έχει σημειώσει στα κατάστιχα των εργασιών προς διεκπεραίωση.

Και θα «διεκπεραιώσει» την εκδίκησή του, αργά ή γρήγορα (πιθανότερο το πρώτο από το δεύτερο). Επιπλέον, καθώς ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται και εύκολα ξε-εμπιστεύεται, ο «αυτουργός» θα γραφτεί ανεξίτηλα στη λίστα των εχθρών του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θεωρείται από τα «δυνατά» ζώδια στο θέμα της εκδίκησης. Τι νόμιζες δηλαδή, ότι θα το αφήσει να περάσει έτσι; Ποιο; Το οτιδήποτε.

Γιατί μαζί του το πιο δύσκολο δεν είναι να αντιμετωπίσεις τις τυχόν συνέπειες από την εκδίκησή του, αλλά να μαντέψεις το τι θα μπορούσε να την έχει προκαλέσει. Με την κοινή λογική, αποκλείεται…

Όσο τρυφερός και αξιολάτρευτος μπορεί να είναι ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί πιο αμείλικτος κι από άγγελος της Αποκάλυψης. Και το χειρότερο δεν είναι να φας τη… σπαθιά, αλλά να μην μάθεις ποτέ τον λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έκανες κάτι που ξυπνά την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού, καλύτερα να αλλάξεις όχι απλώς σπίτι/ πόλη/ χώρα /ήπειρο αλλά και πλανήτη. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις το μυθικό κινέζικο βασανιστήριο που περιγράφεται ως «σου κόβω ένα-ένα χίλια κομμάτια έτσι που να είσαι ακόμα ζωντανός».

Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη. Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δεν θέλεις να τη δεις.

Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Αν τον πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες…