Η Daisy Dove Bloom, η κόρη της Katy Perry και του Orlando Bloom, αποκτά το δικό της,  μοναδικό καρότσι CYBEX, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον παγκοσμίου φήμης creative director της Moschino Jeremy Scott.

Ο Jeremy Scott δεν είναι μόνο στενός φίλος της Katy Perry, αλλά και πολύτιμος  συνεργάτης της CYBEX για την οποία δημιουργεί σχέδια εδώ και πολλά χρόνια. Με  αυτό το καρότσι CYBEX PRIAM, σε τολμηρό κόκκινο χρώμα με λευκά πουά μοτίβα και  διακοσμημένο με έναν τεράστιο φιόγκο, ο Jeremy Scott κατάφερε να αποτυπώσει  τέλεια το στιλ της Katy Perry.

Το χειροποίητο αυτό καρότσι ,που κατασκευάστηκε στα κεντρικά της CYBEX στη  Γερμανία, είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του: παιχνιδιάρικο και εξαιρετικά  μοδάτο, είναι σίγουρο ότι θα κάνει κάθε βόλτα απίστευτα διασκεδαστική. Το  πανέμορφο αυτό καρότσι συνοδεύεται από ένα κάθισμα και ένα πορτ μπεμπέκαι  συνδυάζει ιδανικά το απαράμιλλο σχεδιασμό με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας  και τη βέλτιστη άνεση.

Καλές βόλτες για την όμορφη οικογένεια της Katy Perry και του Orlando Bloom με το  customized CYBEX by Jeremy Scott PRIAM. Υγεία και πολλή αγάπη!