O  Ζαν Πολ Γκοτιέ διοργάνωσε την αποχαιρετιστήρια επίδειξη μόδας τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο οι θαυμαστές του θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τις στιγμές εκείνες χάρη σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Γάλλου σκηνοθέτη, Loïc Prigent.

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στα παρασκήνια του σόου του θρυλικού σχεδιαστή μόδας στο Théâtre du Châtelet.

Για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 50 χρόνων ως σχεδιαστής μόδας, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ διοργάνωσε την τελευταία του επίδειξη μόδας στις 22 Ιανουαρίου 2020 στο Théâtre du Châtelet, μια εκδήλωση συνδυασμό παρουσίασης των δημιουργιών του και καλλιτεχνικής παράστασης.

Ο σκηνοθέτης, που είχε την αποκλειστική πρόσβαση σε αυτήν την επίδειξη μόδας του γνωστού σε όλο τον κόσμο Γάλλου σχεδιαστή παρουσιάζει επίσης την ιδιοφυΐα ενός μεγάλου δημιουργού και τη συνεχώς μεταβαλλόμενη δημιουργική διαδικασία που ακολουθούσε.

Στο αποχαιρετιστήριο σόου του Ζαν Πολ Γκοτιέ στο οποίο συμμετείχαν διάσημα μοντέλα και καλεσμένοι, όπως οι Boy George, Dita Von Teese, Rossy de Palma και Béatrice Dalle παρουσιάστηκαν περισσότερες από 230 δημιουργίες του.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Jean Paul Gaultier se défile!» θα προβληθεί στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 5 στις 26 Σεπτεμβρίου.