Ορισμένα ζώδια έχουν τόσο πείσμα που είναι ικανά να σε κάνουν να νευριάσεις και παράλληλα να ερωτευτείς σφόδρα!

Ταύρος

Ίσως το πιο πεισματάρικο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Όταν θέλει κάποιον, δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί και να δίνει ευκαιρίες στην όποια σχέση.

Έχει την τάση να επιμένει και να προσπαθεί, γιατί θέλει να αφήσει στην άκρη την όποια αμφιβολία που μπορεί να έχει στο μυαλό του.

Αν αυτή η σχέση δεν ήταν να δουλέψει, θέλει τουλάχιστον να το επιβεβαιώσει αρκετές φορές, έτσι ώστε όταν θα φύγει, να μη νιώθει άσχημα ή ένα αίσθημα ότι έκανε κάτι λάθος.

Καρκίνος

Αν του μπει κάτι στο μυαλό, μην περιμένεις να του το βγάλεις, όσα χάδια, φιλιά και αγκαλιές να του κάνεις. Οι Καρκίνοι έχουν την τάση να σκέφτονται εμμονικά και αυτό τους κάνει να είναι πολύ φοβικοί αρκετά συχνά.

Έχουν επίσης την τάση να δείχνουν πείσμα όταν τους έχεις πει νωρίτερα ότι θα κάνετε κάτι συγκεκριμένο και τελευταία στιγμή τους αλλάξετε το πρόγραμμα.

Από πείσμα μπορεί να σταματήσει να μιλάει και για μέρες και να αναρωτιέσαι τελικά τι έγινε.

Λέων

Έχει το πείσμα το καθαρά ναρκισσιστικό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα επιμένει στην αποψάρα του, χωρίς να αφήσει περιθώρια γενικά για να αλλάξει κάποια άποψη-γνώμη.

Όταν δεν πεισμώνει όμως ναρκισσιστικά και πεισμώνει καθαρά από άποψη πάθους και έλξης, τότε θα δεις έναν άλλον Λέοντα. Έναν Λέοντα που προσπαθεί πολύ με γενναιόδωρο τρόπο να σου δείξει πόσο σε θέλει.

Αυτήν την τελευταία εκδοχή του αγαπάς και εσύ περισσότερο, η άλλη είναι τελείως ό,τι να ναι.